YÖK Üyeliğine Atanan Prof. Dr. Mustafa Çiçekler Kimdir?

Cumhurbaşkanlığı tarafından yapılan son dakika açıklamasında Yükseköğretim Kurulu Üyeliğine Prof. Dr. Mustafa Çiçekler'in atandı.

Yayınlanma:
YÖK Üyeliğine Atanan Prof. Dr. Mustafa Çiçekler Kimdir?

Cumhurbaşkanlığından son dakika açıklaması yapıldı. Yapılan son dakika açıklamasında Yükseköğretim Kurulu Üyeliğine yapılan atamanın onaylandığı belirtildi.

Cumhurbaşkanlığı, Prof. Dr. Mustafa Çiçekler'in Yükseköğretim Kurulu Üyeliğinin onaylandığını açıkladı.Cumhurbaşkanlığı tarafından yayınlanan açıklamada şu ifadelere yer verildi: " Sayın Cumhurbaşkanımız, Yükseköğretim Kurulu Üyeliğine, Prof. Dr. Mustafa Çiçekler'in Üniversitelerarası Kurulca yapılan seçimini, 2547 sayılı Yükseköğretim Kanununun 6 ncı maddesinin b/5 bendi gereğince onaylamışlardır."

Prof. Dr. Mustafa Çiçekler Kimdir?

1982 senesinde İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Doğu İlleri ve Edebiyatları Bölümü Fars Dili ve Edebiyatı bölümünü okuyan Çiçekler, Yüksek Lisansını da İstanbul Üniversitesinde yaptı. 1986 yılında Sosyal Bilimler Enstitüsü Fars Dili ve Edebiyatı bölümünde yüksek lisansını tamamlayan Çiçekler aynı bölümde Doktorasını da yaptı.

Dergilerde Yayınlanan Yazıları

"Tanzimat Sonrası Türkiye’De Farsça Eğitimi", Name-i Aşina, "Şehzâde Bayezid Ve Farsça Divançesi", Şarkiyat Mecmuası, Saraç M.Y., "Kemalpaşazâde’Nin Kâfiye Risâlesi", İ.Ü. Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Dergisi.

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden, eğitim haberlerinden, gelişmelerden ve daha fazlasından haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  |  Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.