Yozgat'ta FETÖ Soruşturmasında 2 Vali Yardımcısı Açığa Alındı

Yozgat'ta devam eden FETÖ soruşturması kapsamında 2 Vali Yardımcısı görevinden uzaklaştırıldı. İşte detaylar.

Yayınlanma:
Yozgat'ta FETÖ Soruşturmasında 2 Vali Yardımcısı Açığa Alındı

Yozgat'ta 2 vali yardımcısı 15 Temmuz darbe girişimi sonrasında başlatılan Fethullahçı Terör ÖRgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturmaları kapsamında görevden uzaklaştırıldı.

Yozgat Valiliği tarafından konu ile ilgili yapılan yazılı açıklamada, vali yardımcılarının soruşturmaların selameti açısından görevden uzaklaştırıldığı belirtildi. Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Olağanüstü Hal kapsamında alınan tedbirlere ilişkin KHK kapsamında milli güvenliğe tehdit oluşturduğu tespit edilen Fethullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ/PDY) aidiyeti, iltisakı ve irtibatı olabileceği değerlendirilen Yozgat Valiliğinde görevli Vali Yardımcıları E.E. ve D.E., haklarında yürütülen soruşturmaların selameti açısından İçişleri Bakanlığı'nca 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 137 ve devamı maddeleri uyarınca görevden uzaklaştırılmışlardır."

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden, sıcak gelişmelerden, politika haberlerinden ve daha fazlasından haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5-haber.com  |  Yozgat

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.