Yüklü Miktarda Borcu Olan Taşeron İşçi İntihar Etti

Darıca'da bir inşaat firmasında taşeron işçi olarak çalışan 41 yaşındaki Kadir Çimen, yüklü miktarda borcu nedeniyle intihar etti. İşte yaşanan olay.

Yayınlanma:
Yüklü Miktarda Borcu Olan Taşeron İşçi İntihar Etti

Kocaeli'ye bağlı bulunan Darıca ilçesinde meydana gelen olay, taşeron işçilerin sıkıntılarını bir kez daha gösterdi. Bir inşaat firmasında taşeron işçi olarak çalışmakta olan 41 yaşındaki Kadir Çimen, biriken borçları yüzünden intihar etti. Başına tabanca ile ateş ederek intihar eden 41 yaşındaki taşeron işçinin geride bıraktığı not ise yürekleri dağladı.

Bugün sabah saat 6.30 sularında Kocaeli'nin Darıca ilçesine bağlı Emek Mahallesinde bulunan Fatih Sultan Mehmet Caddesindeki Gürsu Sokakta bir otoparkta meydana geldi. Bir site içindeki otoparkta meydana gelen olayda taşeron işçi olarak bir inşaat şirketinde çalışmakta olan 41 yaşındaki Kadir Çimen, arkadaşından bir süreliğine aldığı otomobil ile bir sitenin otoparkına giriş yaptı. Sitenin otoparkına arkadaşının aracı ile giriş yapan Kadir Çimen park ettiği lüks aracın içinde intihar etti. Başına silah dayayarak bir el ateş eden 41 yaşındaki Kadir Çimen, olay yerinde hayatını kaybetti. Çimen'in ateşlediği kurşun, başından çıkıp aracın sol arka camını delip geçtiği görüldü.

Kadir Çimen'in intihar etmesi üzerine silah sesini duyan site sakinlerinin olay ihbar etmesi üzerine olay yerine emniyet ekipleri ile sağlık ekipleri anında geldi. Aracın kapısının kilitli olaması nedeniyle aracın camını kırarak kapıları açan ekipler, Kadir Çimen'in hayatını kaybettiğini belirledi. 9 Milimetre çapında bir silahla intihar eden Kadir Çimen'in daha sonra yapılan araştırmaya göre sitede yaşamadığı, yoldan geçerken tesadüfen o siteye girdiği belirlendi. Olay yerine gelen polis ekipleri ise, araç içinde incelemelerde bulunurken bir intihar notu buldu. Araçta bulunan intihar notunda Kadir Çimen'in yüklü miktarda borcu olduğunu yazdığı açıklandı.

Olay yerinde yapılan incelemelerin ardından Kadir Çimen'in cenazesi, Darıca Devlet Hastanesi Morguna kaldırıldı.

Taşeron İşçinin Durumu Ne Olacak?

Taşeron işçiler, Darıca'da yaşanan bu olaya büyük tepki gösteri. Düşük maaşlı olarak çalışan taşeron işçikler, bu konuda düzenlemelerin yapılmasını ve olası böyle olayların önüne geçilmesini istedi.

5haber.com  | Kocaeli

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.