Yunan Lise Öğrencileri Türkiye’ye Destek Mesajı Yayınladı! Yunanistan’da Depremzedeler İçin Yardım Toplandı

Türkiye’de yaşanan deprem sonrası acımızı yaşarken, bir yandan da dış ülkelerden gelen yardımlar yüzümüzü güldürmeye neden oluyor. Yunan Lise Öğrencileri, depremzedelere destek olmak için yardım topluyor.

Yayınlanma:
Yunan Lise  Öğrencileri Türkiye’ye Destek Mesajı Yayınladı! Yunanistan’da Depremzedeler İçin Yardım Toplandı

Yunanistan’daki lise öğrenciler Türkiye’deki depremzedelere destek olabilmek amacıyla aralarında para topladı. Lise’de eğitim gören öğrenciler, Türkiye’deki deprem sonrası zor durumda kalan depremzedeler için yardım eli uzattı.

Yardım Kolilerin Üzerinde Mesajlar Dikkat Çekti!

Yunanistan öğrencileri tarafından depremzedelere gönderilmesi için yardım kolileri hazırlandı. Yardım kolileri üzerinde yazan mesajlar dikkat çekmeyi başardı. Kolilerin üzerinde yazılan mesajlara bakıldığında ‘’Geçmiş Olsun Türkiye’’, ‘’Biz Düşman Değiliz,Dostuz ’’ ‘’Merak Etme Her Şey Güzel Olacak’’ şeklinde mesajlar yer alıyordu. Yardım kolileri üzerinde yazılı olan mesajlar son derece anlamlı olurken, Yunanistan’dan Türkiye’ye adeta önemli bir mesaj niteliğindeydi.

Öğrenciler tarafından hazırlanan yardım kolilerine göz atıldığında yalnızca Yunanca mesajlar yer almıyordu. Yunanca mesajların haricinde Türkçe olarakta yardım kolilerine destek mesajları verildi. Sadece aşk, biz seni düşünüyoruz gibi mesajların yardım kolileri üzerinde olması da dikkat çeken noktalardan biri olmasına neden oldu.

Yunanistan Lise Öğrencilerinden Depremzede İçin Seferberlik!

Tüm dünya tarafından hem yakından takip edilen hem de destek olmak için yoğun bir uğraş içerisinde olunan şu günlerde pek çok şaşırmamıza neden olacak olaylar yaşanmaya devam ediliyor. Hem şaşırmamıza hem de görülen tablo karşısında sevinç duymamıza neden olacak gelişmelerde yaşanırken, Yunanistan’daki lise öğrencilerinin yardım kolileri de Türkiye için seferber olduklarını göstermiş oldu. Üstelik depremzede için yapılan yardım kolileri üzerindeki mesajlarda bir hayli önemli ve anlamlı olduğunu söylemek mümkün.

Yunanistan’dan Türkiye’ye yardım kolileri hazırlanırken, yardım kolilerin 90 bin tonluk olduğu bilgisi geldi. Depremin sarsıcı etkisinden sonra Yunanistan tarafından da yardımlar tüm hızıyla yapılmaya devam ediliyor. 90 ton yardımlar, 4 uçakla birlikte Türkiye’ye gönderildi. Giden yardım kolilerin ardından 2 uçak daha kaldırılarak Türkiye’ye ulaşmış oldu. Depremzedeler için yardım kolileri tüm hızıyla yapılmaya devam edilirken, Yunanistan’dan destekler verilmeye devam ediliyor.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.