Zelenski Konuştu: Ukrayna’nın Kaderi Belli Olacak

Dünyanın bir yıldan beridir takip ettiği Rus ve Ukrayna savaşında kritik süreçlere giriş yapıldı. Korku içerisinde takip edilen savaşla ilgili Ukrayna Başkanından acı itiraf geldi!

Yayınlanma:
Zelenski Konuştu: Ukrayna’nın Kaderi Belli Olacak

Binlerce askerin helak olduğu, milyarlarca zararın yaşandığı Rus- Ukrayna kritik savaşı hala daha devam ediyor. Dünyanında bir seneden bu yana takip ederek korktuğu savaşta Ukrayna Devlet Başkanından acı bir itiraf geldi. Ukrayna Devlet Başkanı Zelenski tarafından acı itiraf gündemde bomba etkisi yaratmasına neden oldu.

Dünyanın neredeyse gözü kulağı Ukrayna ve Rusya arasında yaşanan savaşta. Her gün yaşanan gelişmeler masaya yatırılırken, hangisinin kazanan taraf olacağıyla ilgili de konuşmalar yapılıyor. Putin ce Zelenskinin birbirlerine karşı başlatmış olduğu çetin mücadelede yüzbinlerce kayıp yaşandı. Haliyle bu durum dünya basınında da geniş bir yer bulmasına neden olurken Ukrayna Devlet Başkanının yaptığı olay açıklamada gündemdeki yerini almış oldu.

Zelenski’nin Sözleriyle Ukrayna Sarsıldı!

Ruslara karşı, aldığı yardımlarla daha da fazla elini güçlendiren Ukrayna’nın Zelenkski’den gelen acı bir itirafla sarsılmasına şahit olundu. Ukrayna lideri tarafından yapılan açıklama, olay etkisi yaratmasına neden olurken Ukrayna’nın kaderini belirleyecek son cepheye işaret etti. Ukrayna Devlet Başkanı tarafından itiraf gibi gelen tek bir cephenin gösterilmesi de Ukrayna Ruslara karşı savaşı mı kaybediyor? düşüncesinin gün yüzüne çıkmasına neden oldu.

Ukrayna’nın geleceğinin doğudaki savaş alanıyla belirleneceğini ifade eden Ukrayna Devlet Başkanı Zelenski’den savaşa dair son derece çarpıcı itiraflar gelmeye başladı. Her ne kadar Ukrayna tarafına gelen yardımlarla daha da güçlü bir devlet konumuna geçmiş olsa da son döneme Ruslar tarafından yapılan atak mücadelelerde olayın seyrinin değişmesine neden olmaya başladı denebilir.

Kritik Cephe Belirtildi!

Ukrayna Başkanı doğudaki savaşı işaret ederken ‘’ çok zor ve acı verici’’ ifadesinde bulundu. Lider, dişili düşmanı olan Rus askeri birliklerine karşı çok iyi şekilde mücadele etmeleri gerektiğini ve bunu yapmak için elinden geleni yapmaya devam edeceklerini söyledi. Özellikle Lider, Donetsk’i işaret ederek, bölgenin daha da kontrol altına alınması için gereken yapılacak ifadesinde bulundu.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.