Zemheri dizisi izleyicisiyle buluştu

Zemheri dizisi ilk bölümüyle bu akşam ekranlara geliyor. Saat 20.00 de SHOW TV' de izleyicisiyle buluşuyor. Dizide Ayça Ayşin Turan (Firuze) karakterine, Alperen Duyaz (Ayaz) karakterine, Caner Cindoruk (Ertan) karakterine hayat veriyor.Konusu...

Yayınlanma:
Zemheri dizisi izleyicisiyle buluştu

Zemheri dizisi ilk bölümüyle bu akşam ekranlara geliyor. Saat 20.00 de SHOW TV' de izleyicisiyle buluşuyor. Dizide Ayça Ayşin Turan (Firuze) karakterine, Alperen Duyaz (Ayaz) karakterine, Caner Cindoruk (Ertan) karakterine hayat veriyor.

Konusu ve oyuncusuyla dikkat çeken Zemheri dizisi İstanbul'un çeşitli yerlerinde çekiliyor. Dizinin konusu Firuze ve Ayaz iki yürekli iki Aile yükü taşıyan karakterlerdir. Kaderin bir araya getirerek hayatlarını saf, temiz aşklarıyla korumaya sağlamaktır hedefleri. Ayaz öyle bir yol ayrımındadır ki merkezinde Firuze'nin taht kurduğu hayatından, hayallerinden vazgeçmek zorunda kalır. Kalbini istemese de Berrak'a teslim eder. bunu annesi için yapar. Arkasından hayal kırıklığıyla acıyla bıraktığı firuzenin kalbi taşlaşır. Artık kalbinin kapılarını sonsuza dek kapatır. Hayat yine bir kördüğüm noktasında onları bir araya getirir. Firuze Babasının suçsuzluğunu kanıtlamak her şeyini ortaya koyduğu anda beklenmediği sınavdan geçmek zorunda kalır. Hayat bu çıkmazda firuzeye ne getirecek izleyerek öğrenelim.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.