Zeynep Bastık Yeni Aşkıyla Kameralardan Kaçamadı!

Geçtiğimiz yıllar içerisinde Tolga Akış’tan boşanmış olan şarkıcı Zeynep bastık DJ Artz ismi ile tanınan yeni sevgilisi Efe Çelik ile ilk defa kameralardan kaçamadı. İkilinin kameralara yanşayan samimi görüntüleri dikkat çekti.

Yayınlanma:
Zeynep Bastık Yeni Aşkıyla Kameralardan Kaçamadı!

Tolga Akış ve Zeynep bastık 2021 yılında nikah masasına oturmuştu. Lakin ikili evliliklerinde birinci yıllarını dolduramayan anlaşmalı boşanma kararı almışlardı. Geçtiğimiz yıl içerisinde de evliliklerini sonlandıran Zeynep Bastık sonunda aradığı aşkı buldu.

Yapılan haberlere göre Zeynep Bastık bu sefer gönlünü DJ Artz ismi ile tanınmış ve Farah Zeynep Abdullah'ın eski sevgilisi olan Efe Çelik’e kaptırdı.

yeni-haber-basligi-dfe03727.webp

Yeni aşıklar ilk defa Bomonti'de beraber görüntülendi. Gece yarısı, yanındaki arkadaş grubu ile bir mekandan ayrılan çift, kendilerine yöneltilen soruları yanıtsız bıraktı.

Zeynep Bastık basın mensuplarının ısrarla yönelttiği sorulara cevap vermedi ve yalnızca gülmekle yetindi. İkili hemen ardından hızlı bir şekilde arabalarına binerek evlerinin yolunu tuttu.

0x0-1675484858864.jpg

Eş Olma Durumunu Kesinlikle Beceremedik

Zeynep Bastık eşi Tolga Akış’tan boşandıktan sonra yapmış olduğu açıklamada şunları dile getirmişti;

“Kimse boşanmak için dünya evine girmiyor. Ancak biz eşi olma durumunu kesinlikle beceremedik. Birbirimizi yıpratmadan evlilik işinin yürümediğini fark ettik ve ayrılma kararı aldık. Hala görüşüyoruz, çalışıyoruz. Ancak eş ve sevgili olma durumu bizim için kesinlikle bitti.

Eş olma durumunu zorunlu bir şekilde sürdürmek zorunda olmadığımızı fark ettik. Günümüzde bir evlilik yürütmenin bir hayli zor olduğunu düşünüyorum. Evlilik değerlerini koruyarak aile kurumunu devam ettirmek gerçekten bir hayli zor.”

Anne Olmayı Çok İstiyorum

Bu duruma rağmen anne olmayı sık sık hayal ettiğini dile getiren Zeynep Bastık; “Bebek sahibi olmayı gerçekten çok istiyorum. En büyük hayallerimin arasında bulunuyor. Bir gün muhakkak bu hayalimi gerçekleşecek ve bebek sahibi olacağım.” sözlerini dile getirmişti.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.