Zeytinburnu'nda 7 Katlı Bina Çöktü: 1 Ölü , 5 Yaralı | SON DAKİKA

Zeytinburnu'nda bir bina çöktü. 7 katlı olduğu belirlenen binada ilk belirlemelere göre 1 kişinin hayatını kaybettiği 5 kişnin de yaralandığı belirtildi. İşte alınan son dakika bilgileri.

Yayınlanma:
Zeytinburnu'nda 7 Katlı Bina Çöktü: 1 Ölü , 5 Yaralı | SON DAKİKA

Son dakika haberi İstanbul'dan geldi. İstanbul Zeytinburnu'nda bir bina çöktü.

Zeytinburnu'nda 7 katlı olduğu belirtilen bir bina çöktü. İlk belirlemelere göre 1 kişi çöken bina altında kalarak hayatını kaybederken, 5 kişi de olayda yaralandı.

Beştelsiz Mahallesi Rauf Denktaş Caddesi'nde bina, saat 16.30 sıralarında henüz belirlenemeyen nedenle çöktü.

Çöken binanın 56 daireli olduğu 2015 yılının aralık ayında boşaltıldığı, ancak kaldırımdan geçenlerin çöken parçaların altında kalmış olabileceği bildirildi .Çökmenin ardından olay yerine çok sayıda ambulans, itfaiye ve AFAD ekibi sevk edildi. Şu ana kadar 1 kişinin cansız bedenine ulaşıldı. 5 kişi ise yaralı olarak hastaneye götürüldü. Caddede su, elektrik ve doğalgaz akışı kesildi. Bu arada, çökme sonucu binanın yanındaki akaryakıt istasyonu, çevre binalarda ve çok sayıda araçta hasar oluştu. Ekipler, geniş bir alana yayılan enkazın altında birinin bulunup bulunmadığını araştırıyor. Çalışmalara eğitimli köpekler de destek veriyor.

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden, sıcak gelişmelerden, politika haberlerinden, yerel haberlerden, gelişmelerden ve daha fazlasından haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | İstanbul

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.