Ziraat Bankası Açıkladı! Bankkart Kullanan Tüm Kullanıcıları İçin 2 Bin TL Ödeme Yapacak

Ziraat bankası kullanıcıları İçin yeni bir kampanya düzenledi. Bankkart kullanan kullanıcıları İçin geçerli ve herkesi kapsayacak şekilde bir kampanya başlattı.

Yayınlanma:
Ziraat Bankası Açıkladı! Bankkart Kullanan Tüm Kullanıcıları İçin 2 Bin TL Ödeme Yapacak

Ziraat bankasının başlattığı bu kampanyayı ziraat bankası kullanıcıları tarafından oldukça merak ediyor. Müşteriler bu kampanya ile yapacakları alışverişleri için daha az masraflı hale getirebilmek için kampanyayı takip etmeye başladı. Bankkart kullanmak bu kampanyadan faydalanmanızı sağlayacaktır. Tüm bankkart kullanıcılarının bu kampanya ile 2000 TL alacakları ziraat bankası tarafımdan duyuruldu. Uygun süreler içinde ve bankanın belirlediği koşullara uygun bir şekilde işlemleri tamamlayarak ziraat bankasının bu kampanyasına başvurarak 2000 TL ödeme alabilirsiniz.

Ziraat bankası bu kampanya İçin belirli açıklamalarda bulundu. Bu kampanya İçin Tatil Budur üzerinden yapılacak tek sefer için geçerli alışverişte 7500 TL ile 12.499 TL arası bankkart ile yapılacak bir harcamada peşin veya taksitle farketmeden 750 TL bankkart hediye para verilecek. Bu alışveriş eğer 12.500 TL ile 19.999 TL arasında yapılacaksa ödemenin peşin yada taksit olması farketmeden bu sefer 1250 TL bankkart lira hediye verilecektir. 20.000 ve üzeri yapılacak alışverişlerde ise yine ödeme peşin veya taksitli şekilde ödemesi farketmeden 2000 TL bankkart lira ödeme yapılacak. Ziraat bankası bu şekilde bankkart üzerinden bu miktarda yapılacak alışverişlerde alışverişte harcanan miktara göre ödemenin peşin veya taksitle yapılması farketmeden 2000 TL’ye kadar bankkart lira hediye edeceğini duyurdu.

Ziraat Bankasının Bu Kampanyasına Nasıl Ve Nereden Başvuru Yapılır?

Ziraat bankası bankkart kredi yada bankkart özellikleri ile Tatil Budur üzerinden bir alışveriş yapıldığında 2000 TL kadar bir ödeme yapacak. Bu miktar yapılacak alışverişin tutarına değişmektedir. Tatil Budurda 7500 ile 12.499 TL ödemek yapacak kişiye 750 TL alışveriş tutarı 12.500 ile 19.999 TL arasında olan bir kişiye 1250 TL ve alışveriş tutarı 20.000 TL ve üstü olan müşterilere de tam 2000 TL para ödemesi yapılacak. Yapılacak bu alışveriş ziraat bankkart üzerinden yapılması ve alışverişin Tatil Buradada yapılması gerekiyor. Bu şekilde hediye bankkart lira kazanabilirsiniz.

SMS ile alışveriş yapmak istiyorsanız eğer ziraat bankasına kayıtlı olan telefon numarası ile 4757’ye hepsi büyük harf olacak şekilde TATİLBUDUR yazar SMS yollamanız kampanyaya katılımsanız için yeterli olacaktır. Bu kampanyadan yaralanmak İçin belirtilen tarihte başvuru yapmanız gerekiyor Şubat ayı içerisinde başvuru yapıp belirtilen adres üzerinden alışveriş yaparak istenilen tutarlarda alışveriş yaparak kampanyadan yararlanabilirsiniz. Başvurunuzu belirtilen adreslerde yapabilirsiniz. Başvurunuz İçin kısa bir süre içinde size dönüş yapılacaktır. Başvurunuz onaylandığı zaman sizin yapmış olduğunuz harcamaya göre tek seferde geçerli bankkart liralarınız hesaplarınıza yatırılacaktır.

Kampanyadan Yaralanmak İçin Neler Yapılmalıdır?

Ziraat bankasının bu kampanyası İçin zamanında başvuru yapmak ve şartlarını yerine getirmek gerekiyor. Bu kampanya İçin belirtilen adreste belli miktarlarda alışveriş yapmak ve bu alışverişi bir bankkart üzerinden yapmak gerekiyor. Alışverişlerin POS makinesi ile yapılması ve asıl kart kullanılması gerekmektedir. Yedek kart bu kampanya İçin geçerli değildir. Hediye edilen bankkart liralar 7 Mart tarihinde hesaplara yatırılacaktır. 1 ay içinde kullanılmayan bankkart liralar geri çekilecek. Kazanılan parayı kullanmadığınız taktirde 11 Nisan günü hesaptan geri alınacaktır. Bu kampanya bireysel kartlar üzerinden yapılacak olan alışverişte geçerlidir.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.