Zonguldak'ta Kontrolden Çıkan Otomobil Korkuluklara Çarptı: 1 Ölü , 2 Yaralı

Zonguldak'ta meydana gelen trafik kazasında bir otomobil, köprü korkuluklarına çarptı. Kaza sonucu 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi de yaralandı. İşte detaylar.

Yayınlanma:
Zonguldak'ta Kontrolden Çıkan Otomobil Korkuluklara Çarptı: 1 Ölü , 2 Yaralı

Ülke genelinde etkili olan kar yağışları nedeniyle trafik kazalarının da ardı arkası kesilmiyor.

Zonguldak'ın Çaycuma İlçesi'nde kontrolden çıkarak köprü korkuluklarına çarpan otomobilde 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi ise olaydan yaralı olarak kurtuldu.

Bugün sabaha karşı Hacibadi Köyü girişinde meydana gelen kazada, 38 yaşındaki Kemal Mengüç'ün kullandığı 67 VE 297 plakalı otomobil, kontrolden çıkarak köprünün demir korkuluklarına çarptı. Hurdaya dönen araçta sürücü Mengüç ile 16 yaşındaki oğlu Umut Can Mengüç ve 39 yaşındaki Mithat Hamaratlı yaralandı. Çaycuma Belediyesi itfaiye ekipleri tarafından araçtan çıkarılan yaralılara sağlık ekipleri müdahale etti. Ambulansla Çaycuma Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan Mithat Hamaratlı, hayatını kaybetti. Durumları iyi olan diğer yaralılar ise Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi’ne sevk edildi.

Bolu'da Ambulans Otomobile Çarptı

Bolu'da kavşakta otomobil ile ambulans çarpıştı. Kazada yaralanma olmazken, 112 Acil ambulansındaki kalp hastası 72 yaşındaki Rasim Üreten, başka bir ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Bolu'da etkili olan kar yağışı yaşamı olumsuz etkiledi. Cadde ve sokaklar karla kaplandı. Kar, şehirlerarası yollar ile birlikte şehir içi yollarda da ulaşımı aksattı. Belediye ekipleri kar temizleme ve tuzlama çalışması yaparken, hasarlı kazalar da meydana geldi. D-100 Karayolu'ndaki YSE Kavşağı’nda Nihat Topsakal’ın kullandığı 14 DR 468 plakalı ambulans, Birol Torunoğlu yönetimindeki 14 DZ 237 plakalı otomobille çarpıştı. Ambulansta ve otomobilde hasar meydana geldi. Ambulansta bulunan kalp hastası Rasim Üreten için başka bir ambulans çağrıldı. Üreten, gelen ambulansla Abant İzzet Baysal Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırıldı. Kazayla ilgili tutanak tutuldu.

5haber.com  | Ankara

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.