Zonguldak'taki Kazada Ölenlerin ve Yaralananların İsimleri Açıklandı

Zonguldak'ın Ereğli İlçesinde meydana gelen katliam gibi kazada 10 kişi hayatını kaybetmiş, 18 kişi ise yaralanmıştı. Kaza sonucu hayatını kaybedenlerin ve yaralananların isimleri açıklandı. İşte yapılan açıklama ve ölü ile yaralıların isimleri.

Yayınlanma:
Zonguldak'taki Kazada Ölenlerin ve Yaralananların İsimleri Açıklandı

Zonguldak'ın Ereğli İlçesinde katliam gibi trafik kazası oldu. Cenazeden dönen bir minibüs şarampole yuvarlandı. Öte yandan yakınlarının kaza geçirdiğini haber alan ve bölgeye apar topar gelen bir araç daha kaza yaptı. İki kazada toplamda 10 kişi hayatını kaybetti. 18 kişinin ise kazadan yaralandığı açıklandı. Yapılan son açıklamaya göre hayatını kaybedenlerin isimleri belirtildi.

Zonguldak'ın Ereğli İlçesi Yalnızçam Köyü yakınlarında cenazeden dönen bir yolcu minibüsü şarampole yuvarlandı. 10 kişinin yaşamını yitirdiği kazada, Erdem Aktan yönetimindeki midibüsün virajda Ali Kaman yönetimindeki 67 LU 178 plakalı hafif ticari araçla çarpıştıktan sonra şarampole uçtuğu belirtildi. Bu arada, kazada yaralananların sayısı da 18 olarak açıklandı.

Ölü ve Yaralıların İsimleri

Kazada yaşamını yitiren 10 kişinin kimliği belli oldu. Ölenlerin Bilal Aydın (43), Mustafa Uludağ (20), İsmail Aydın (38), Rabia Aydın (38), Kadriye Turhan, Şaban Turhan, Aygül Afacan, Zekiye Aydın, Naciye Aydın ve Şevket Turhan olduğu belirtildi.

Kazada yaralanıp Ereğli Devlet Hastanesi'ne kaldırılan 18 yaralının isimleri ise şöyle:

"Bayram Kemik (44), Orhan Aydın (25), Muhammet Aydın (41), Hüseyin Aydın (43), Erdem Aktan (43), İsmail Uludağ (44), Durmuş Bozkurt (51), İbrahim Kemik (43), Ergün Ardıç (42), Gulfiye Aydın (48), Ercan Uslu(23), Olcay Uludağ(18), Ahmet Ardıç (58), Şerif Aydın, Zahide Aydın (41), Ramazan Aydın (44), Özgür Uludağ (16), Emine Bozkurt (51)"

Son dakika haberlerinden, kamu haberlerinden, politika haberlerinden, yerel haberlerden, sıcak gelişmelerden, ekonomi haberlerinden ve daha fazlasından anında haberdar olmak için 5haber'i takipte kalın.

5haber.com  |  Zonguldak

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.