Zuhal Topal'dan Esra Erol'a Gönderme: Ben Sesimi Titretmeyeceğim

Büyük tartışma konusu olan evlilik programları ile ilgili Zuhal Topal'dan bir son dakika açıklaması geldi. Zuhal Topal, yaptığı açıklamasında Esra Erol'a göndermede bulundu. İşte o açıklamalar.

Yayınlanma:
Zuhal Topal'dan Esra Erol'a Gönderme: Ben Sesimi Titretmeyeceğim

Son dönemlerde gündemde tartışma konusu olan evlilik programları ile ilgili bir son dakika açıklaması geldi.

Başbakan Yardımcısı ve Hükumet Sözcüsü Numan Kurtulmuş'un evlilik programları ile ilgili yaptığı açıklaması sonrasında ilk başta Esra Erol'dan açıklama gelmişti. Esra Erol'un ardından ise bir diğer ünlü isim Zuhal Topal'dan bir açıklama geldi.

Evlilik programlarının ünlü sunucularından ve aynı zamanda oyuncu olan Zuhal Topal, katıldığı bir televizyon programında, “İki yıldan beri yaşadıklarımı hayatımın hiçbir döneminde yaşamadım” sözlerini söyledi.

2009 yılından bu yana bu sektörde olduğunu ve evlilik programları bu tarihten itibaren sunmaya başladığını açtını çizen Zuhal Topal, “Daha önce engellilerle ilgili program yaptım kimse izlemedi, en çok şikâyet edilen programlar evlilik programları ne yazık ki en çok izlenenler de evlilik programları." sözlerini söyledi ve açıklamasına şu şekilde devam etti:

"Benim programım RTÜK’ten en az ceza alan programdır. Kaldırılması hiç hoş değil. Ama yetkililerimizin aldığı kararlara saygı duymak zorundayım. Ben sadece sunucuyum eşim de yapımcı değil.”

Esra Erol'a Göndermede Bulundu

Zuhal Topal açıklamasının devamında ise önceki gün canlı yayında konuşurken sesi titreyen ve duygulanan Esra Erol'a göndermede bulunarak "Ben sesimi titretip şunları bunları yaptım demeyeceğim." sözlerini söyledi.

Esra Erol'un evlilik programları hakkında söylediği sözlere ve açıklamalara gitmek için TIKLAYIN

Gündem haberlerinden haberdar olmak için 5haber'i takipte kalın.

5haber.com  |  Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.