AÖF Sınav Giriş Yerleri Açıklandı - Son Dakika AÖF Duyurusu

26-27 Kasım tarihlerinde düzenlenecek olan AÖF Güz Dönemi Ara (vize) sınavı giriş belgeleri yayımlandı.. İşte sınav giriş belgesinin temini için izlenecek yol ve sınav öncesi adaylara yapılan son uyarılar.

Yayınlanma:
AÖF Sınav Giriş Yerleri Açıklandı - Son Dakika AÖF Duyurusu

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi güz dönemi ara sınavı sınav giriş belgeleri yayımlandı.

Binlerce aday tarafından günlerdir beklenen AÖF sınav giriş yerleri açıklandı. Anadolu Üniversitesi tarafından 26-27 Kasım Cumartesi ve Pazar günü gerçekleştirilecek olan AÖF Güz dönemi ara (Vize) sınavı giriş belgelerinin yayımlanmasının ardından ise binlerce adayın ara sınava girecekleri okullarını kontrol ediyor.

AÖF Ara Sınavı Giriş Belgesi Nereden Temin Edilir?

Açıköğretim Fakültesi güz dönemi ara sınavı giriş belgesi, Anadolu Üniversitesi resmi internet sitesi üzerinden öğrencilere duyurulmaktadır. AÖF sınav giriş yerlerini öğrenmek ve sınav giriş belgelerini temin etmek isteyen öğrenciler, "anadolu.edu.tr" adresi üzerinden AÖF öğrenci otomasyonu kısmından panellerine giriş yaparak sınav giriş yerlerini öğrenebilir ve belgelerini bu sistem üzerinden temin edebileceklerdir.

Son Hatırlatmalar

AÖF güz dönemi ara sınavına girecek olan adaylar, sınava girecekleri yerleri online olarak kontrol ettikten sonra, sınavdan en az bir gün önce ziyaret etmeli ve okulun yerini tam olarak öğrenmelidir. Bölgedeki yolların durumu da kontrol edilip sınav günü oluşabilecek trafik sıkışıklığına göre sınav için erken hazırlık yapılmalıdır.

Sınavda yanınızda bulundurmanız zorunlu olan belgeleri, sınavdan bir gün önce hazır etmeniz sınav günü telaş yaşamamanız adına size oldukça yardımcı olacaktır. Evden, sınavdan bir saat önce okulda hazır olacak şekilde çıkmanızı tavsiye eder;adayların sınava yanlarında herhangi bir materyal bulundurmamalarını hatırlatırız. 5haber.com ekibi olarak sınavda başarılar dileriz.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.