Aşk Laftan Anlamaz Son Bölüm-Murat İle Hayat Ayrılıyor Mu? Emre'nin Sinsi Planı Ne?

Aşk Laftan Anlamaz son bölümü önceki akşam yayınlandı. Peki Aşk Laftan Anlamaz son bölümde neler yaşandı? Ortadan kaybolan Haşmet Dede bulunacak mı? Hayat ile Murat arasındaki büyük tartışma sonucu neler olacak? İşte Aşk Laftan Anlamaz son bölümde yaşananlar.

Yayınlanma:
Aşk Laftan Anlamaz Son Bölüm-Murat İle Hayat Ayrılıyor Mu? Emre'nin Sinsi Planı Ne?

Son dönemlerde ekranlara gelen dizi ve programlarla ön plana çıkan Show Tv'de önceki akşam sevilen dizi Aşk Laftan Anlamaz ekranlara geldi. Binlerce takipçi, dizinin yeni bölümünü ekran başından izlerken birçok takipçi de yeni bölümü internet üzerinden araştırmaya başladı. Öte yandan yeni bölümün yayınlanmasının ardından dizinin yüz binlece takipçisi, internet üzerinden yeni bölüm fragmanını araştırmaya başladı. İşte Aşk Laftan Anlamaz son bölümde yaşanan olaylar ve yeni bölüm fragmanı ile ilgili bilgi.

Önceki akşam 25. bölümü ile izleyici karşısına çıkan Aşk Laftan Anlamaz'da kötü bir karar aşamasında olan Murat, Hayat ile olan ilişkisini tam mahvedecekken yaşanan yeni bir olay buna izin vermedi. Tam her şey yoluna girmiş ve yaşamı rayına oturan Murat, duyduğu şeylerle mahvolur. Murat gördüğü fotoğraflarla sarsılmıştır. Yine bir sıkıntının içine giren Murat, ihanete uğradığını düşünmeye başlar. Bu düşünceler ile Murat, hem kendi hayatını hemde Hayat'ın hayatını alt üst edecek bir karar aşamasına gelir. Ancak Murat tam bu kararı uygulayacakken yaşanan mucize onu vazgeçirir.

Öte yandan Haşmet Dede ise ortadan kaybolmuştur. Hiç kimseye bir şey söylemeden ortadan kaybolan Haşmet Dede'nin bu tavrı ise herkesi tedirgin eder ve ortalığı karıştırır. Öte yandan Aşk Laftan Anlamaz'ın yeni bölümünde Leyla ile Derya'nın arasında yaşanan tartışmalar her yerde kendisini hissettirmektedir. Emre ise Hayat'a olan platonik aşkı nedeniyle Murat'a zarar verme yolları aramaktadır. Yeni plan arayışları içine giren Emre, Murat'a yönelik çok sinsice bir plan kurar.

Aşk Laftan Anlamaz yeni bölüm fragmanı ise henüz yayınlanmadı. yayınlanır yayınlanmaz haberdar olmak için 5haber.com'u takipte kalın.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.