Aztek Teknoloji (AZTEK) Yatırımcılarına Temettü Dağıtıyor!

Borsanın genç şirketlerinden biri olan Aztek Teknoloji Ürünleri Ticaret A.Ş. (AZTEK), 7 Mayıs'ta yatırımcılarına temettü dağıtacak!

Yayınlanma:
Aztek Teknoloji (AZTEK) Yatırımcılarına Temettü Dağıtıyor!

Şirket, geçen yıl olduğu gibi bu yıl da temettü dağıtarak yatırımcılarını memnun etmeyi hedefliyor. Temettü ödemeleri için hak kullanım tarihi 7 Mayıs 2024 olacak ve temettüler T+2 gününde nakit olarak hesaplara geçecek. Bu da nakit bakiyelerin 9 Mayıs 2024 tarihinde kullanılabilir olacağı anlamına geliyor. Aztek Teknoloji, hisse başına brüt 2,5036856 TL, net 2,2533170 TL nakit temettü dağıtacak. Temettü almak için 6 Mayıs tarihli seans kapanışında hisse senedine sahip olmak yeterli olacak.

aztek.webp

AZTEK ne kadar temettü verecek?

Aztek Teknoloji Ürünleri Ticaret A.Ş. (AZTEK), 21 Mart günü yönetim kurulun aldığı karar ile, hisse başına brüt 2,5036856 TL, net 2,2533170 TL nakit temettü dağıtacağını açıkladı.

Aztek temettü 2024 ne zaman?

Aztek Teknoloji Ürünleri Ticaret A.Ş. (AZTEK) temettü ödemeleri için hak kullanım tarihi 7 Mayıs 2024 olacak. Temettüler T+2 gününde nakit olarak hesaplara geçeceğinden, nakit bakiyeler 9 Mayıs 2024 tarihinde kullanılabilir olacak. Temettü almaya hak kazanmak için 6 Mayıs tarihli seans kapanışı itibarıyla hisse senedine sahip olmak yeterli olacak.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.