Beşiktaş, Gaziantep Deplasmanında Mağlubiyete Uğrayarak Üçüncülük Yarışında Ağır Yara Aldı

Trendyol Süper Lig'in 29. haftasında Gaziantep FK'ya konuk olan Beşiktaş, 2-0'lık skorla mağlup oldu. Bu sonuç, üçüncülük yarışında kritik puan kaybı yaşayan Kartal için büyük bir darbe oldu.

Yayınlanma:
Beşiktaş, Gaziantep Deplasmanında Mağlubiyete Uğrayarak Üçüncülük Yarışında Ağır Yara Aldı

Ligde üçüncülük mücadelesi veren Beşiktaş, Gaziantep deplasmanında Gaziantep FK ile karşılaştı. Kalyon Stadyumu'nda oynanan Trendyol Süper Lig 29. hafta maçında Beşiktaş, sahadan 2-0'lık mağlubiyetle ayrıldı. Bu sonuçla birlikte Beşiktaş, üçüncülük yarışında Trabzonspor'un gerisinde kalarak, büyük bir yara aldı.

Selçuk İnan İle Gaziantep FK Yeniden Can Buldu

Marius Sumudica ile yollarını ayırarak takımın başına Selçuk İnan'ı getiren Gaziantep FK, 39 yaşındaki teknik adamın yönetiminde ilk maçına çıktı. Beşiktaş karşısında alınan 2-0'lık galibiyetle, Selçuk İnan Gaziantep FK ile ilk maçında kritik bir 3 puan elde etmiş oldu.

Maçın Detayları

Beşiktaş için hayal kırıklığı yaratan maçta, özellikle 89. dakikada Cenk Tosun'un kaçırdığı penaltı, maçın kaderini belirleyen anlardan biri oldu. Bu penaltı atışından faydalanamayan Beşiktaş, Gaziantep deplasmanından eli boş döndü.

Puan Durumu ve Gelecek Haftalar

Bu mağlubiyetle Beşiktaş 46 puanla haftayı dördüncü sırada tamamlarken, Trabzonspor 49 puanla üçüncülüğünü korudu. Gaziantep FK ise bu galibiyetle puanını 31'e yükselterek ligdeki konumunu güçlendirdi. Beşiktaş için ligde kalan haftalar, üçüncülük yarışında telafi şansı sunuyor; ancak bu mağlubiyet, takımın moral ve motivasyonunu önemli ölçüde etkileyebilir.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.