Çalgı Çengi İkimiz'in Galası Yapıldı-Film Ne Zaman Vizyona Girecek?

Uzun süredir merakla beklenen Çalgı Çengi'nin devam filmi İkimiz'in galası yapıldı. Peki film ne zaman vizyona girecek? Filmin konusu ne? İşte detaylar ve oyuncuların film hakkında görüşleri.

Yayınlanma:
Çalgı Çengi İkimiz'in Galası Yapıldı-Film Ne Zaman Vizyona Girecek?

Devam filmi uzun süredir beklenen Çalgı Çengi'nin ikincisinin galası sonunda yapıldı.

Ahmet Kural-Murat Cemcir ikilisinin kendi imkanları ile çektikleri ve ilk eserleri olan Çalgı Çengi filminin devam filmi sonunda çekildi ve galası yapıldı. Milyonlarca hayran tarafından sabırsızlıkla beklenen filmin galası yapıldı ve vizyon tarihine sayılı günler kaldı.

Gala Kanyon AVM'de Gerçekleşti

Kanyon AVM'de gerçekleşen gala gösterimi öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan başarılı oyuncu Ahmet Kural, filmin gerçekten çok komik olduğunu belirterek, "Çok güldük biz filmi çekerken ve çok eğlendik" sözlerini söyledi.

Mutluluk Verebilirsen Ne Mutlu Bize

Türkiye'de son dönemde yaşanan üzücü olaylara değinen yakışıklı oyuncu Ahmet Kural, "Öncelikle belirtmek istediğimiz, ülkemizin ve insanlarımızın yaşadığı bu kötü günlerde bir nebze olsun onları güldürebilmek, hayatımıza kaldığımız yerden devam edebilmek için, sanatın iyileştirici tarafını tekrar gösterebilmek için sinema, müzik her dalında bu filmi yaptık. Maalesef kötü günler geçiriyoruz ama insanlarımıza yine söylüyorum bir nebze mutluluk, huzur verebilirsek ne mutlu bize. Gerçekten inandığımız ve güvendiğimiz bir film yaptık. Herkes özveriyle çalıştı" sözlerini söyledi.

Ne Zaman Vizyona Girecek?

Başrollerini Ahmet Kural ve Murat Cemcir'in oynadığı Çalgı Çengi İkimiz, filmi 6 Ocak Cuma günü Türkiye sinemalarında izleyicileri ile buluşacak.

Özeti

Mafya tarafından düğün şarkıcılığı yaptırılan Gürkan ve Salih'in eğlence ve kahkahanın yanı sıra tehlike dolu macerasının anlatıldığı filmde, sevdiği kızla evlenmek için mafyadan ayrılmak isteyen Salih ve kuzeni Gürkan’a bunu gerçekleştirebilmeleri için tek bir şart istenir. Onlardan gittikleri düğündeki nikah memurunu kaçırmaları istenir. Bu gelişme sonrası ikilinin başına beklenmedik ve birbirinden ilginç olaylar gelecektir.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.