Caner Erkin Oğlu Çınar'ın Velayeti için Asena Atalay'a Dava Açtı

Boşandıktan sonra sürekli olarak gündemde tartışmaları ile yer alan Caner Erkin-Asena Atalay çifti hakkında yeni bir gelişme yaşandı. Caner Erkin, oğlu Çınar'ın velayeti için dava açtı.

Yayınlanma:
Caner Erkin Oğlu Çınar'ın Velayeti için Asena Atalay'a Dava Açtı

Beşiktaşlı futbolcu Caner Erkin, oğlu Çınar'ın velayetini alabilmek için eski eşi Asena Atalay hakkında İstanbul Aile Mahkemesi'ne başvuruda bulundu.

Caner Erkin başvurusunu, avukatı Deniz Ketenci aracılığıyla yaptı. Başvuru dilekçesinde, annenin yaşantısının düzensizliği ve çocuğuna karşı ilgisizliği gerekçe gösterilerek, velayetin babaya verilmesi talep edildi. Başvuruda, yayın yasağı ve gizli celse yapılması da istendi. 18 Haziran 2010 tarihinde evlenen çiftin 19 Ocak 2016 tarihinde anlaşmalı boşandıkları belirtilen dilekçede, 25 Nisan 2011 tarihinde dünyaya gelen müşterek çocukları Çınar'ın velayetinin ise anneye verildiği kaydedildi. Ancak davalı annenin velayet vazifesini yerine getiremediği iddia edilen dilekçede, Çınar'ın eğitiminin aksadığı öne sürüldü.

Toplam 13 sayfalık dilekçenin sonunda avukat Deniz Ketenci, Çınar Erkin'in üstün menfaatleri göz önüne alınarak velayetinin anneden alınarak müvekkiline verilmesini istedi.

Son dakiak haberlerinden, gündem haberlerinden, magazin haberlerinden, gelişmelerden ve daha fazlasından haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | Ankara

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.