Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölüm tek parça (EDHO yeni sezon ne zaman başlayacak?)

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz, önceki akşam ekranlara gelen sezon finali ile bu sezonu kapattı.İşte Eşkiya'nın son bölümünde yaşanan olaylar ve yeni sezon ile ilgili alınan bilgiler.

Yayınlanma:
Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölüm tek parça (EDHO yeni sezon ne zaman başlayacak?)

Ekranların en sevilen dizilerinden olan Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz, önceki akşam sezon finali bölümü ile ekranlara geldi. Sezon finali olması nedeniyle on binlerce kişiyi ekran başına kilitleyen Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi, yine nefesleri kesti. Peki Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin son bölümünde neler yaşandı? Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümünü nasıl izlerim? Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni sezonu ne zaman başlayacak? İşte detaylar.

Eşkiya'nın son bölümünde Hızır, kendisi için canını feda eden Vehbi'nin ölümü sonrasında eve kapanır. Abisinin yadigarının kaybı Hızır'a çok ağır gelmiştir. Serkan'ın verilen görevi yerine getirememesi Rüstem'in planlarını sekteye uğratır. Her ne kadar bir an önce kaçıp gitmek istese de işini tamamlamak zorunda bırakılır. Son hamlesi için Hızır'ın evden çıkmasını kollayan Serkan kurduğu tuzakla ava gittiğini zannederken av durumuna düşecektir.

Ünal Kaplan masasındaki kan davasının bitmesi adına Rüstem ile bir kez daha karşı karşıya gelir. Düşmanlıklarını ilan eden iki masa lideri birbirlerine rest çekerler. CIA tarafından gücünü kaybeden Rüstem geri adım atmayarak meydan okumaya devam edecektir.

Öte yandan Meryem'in yeni görevi Hızır'ı ve gittikçe büyüyen ailesini ayakta tutmaktır. Aldığı son darbeden sonra kolay kolay kendine gelemeyecek olan Hızır Çakırbeyli'nın aklında tüm işleri ailenin diğer erkeklerine bırakıp gitmek vardır. Ceylan da kendisi için aynı şeyi arzular. Artık biraz huzur bulmak herkesin hakkıdır.

EDHO'nun son bölümünü izlemek için aşağıda bulunan bağlantı adresini kopyalayarak yeni sekmede açabilirsiniz.

http://www.atv.com.tr/webtv/eskiya-dunyaya-hukumdar-olmaz/bolum/71?id=040e7a2a-0779-4766-bf39-05e89a5cb087

Eşkiya'nın Yeni Sezonu Ne Zaman Başlayacak?

30 Mayıs akşamı yayınlanan final bölümü ile sezonu kapatan Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın yeni sezon başlama tarihi henüz belli değil. Ancak dizinin Ağustos sonu veya Eylül başı gibi ekranlara dönmesi bekleniyor.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.