Gülben Ergen ile Erhan Çelik Çifti Neden Boşanma Kararı Aldı?

Ünlü sanatçı Gülben Ergen ile televizyon sunucusu Erhan Çelik çifti boşanma kararı aldı. İşte çiftin ayrılma süreci.

Yayınlanma:
Gülben Ergen ile Erhan Çelik Çifti Neden Boşanma Kararı Aldı?

Ünlü şarkıcı Gülben Ergen ile televizyon sunucusu Erhan Çelik boşanıyor.

Magazin gündeminde dolaşan son dakika haberlerine göre Gülben Ergen ile sunucu Erhan Çelik boşanıyor. Amerika'ya seyahat eden Gülben Ergen, Erhan Çelik'le boşanacağını açıkladı. Bu açıklamanın ayrıntılarını Amerika dönüşü yapacağım diyen Gülben Ergen'in iddiasına eşi Erhan Çelik'ten doğrulama geldi.

Televizyon sunucusu Erhan Çelik, eşi Gülben Ergen'in iddialarına şu şekilde açıklık getirdi:

"Bugün çıkan haberlerle ilgili doğru bilgiyi birinci elden alabilmeniz adına aşağıdaki duyuruyu sizinle paylaşmak istedim. Kendisine büyük sevgi, saygı ve sadakatle bağlı olduğum Sayın Gülben Ergen hanımefendi ile güzel başlayan evliliğimizi son dönemde bir hayli yıprattık ve tükettik. Bu nedenle doğru tercihin yollarımızı ayırmak olduğunu düşünüyorum. Kendimizi daha fazla birlikte yaşamaya zorlamanın doğru olmayacağından hareketle mahkemeye başvurumu yaparak boşanma davası açtım. Her ikimizin de yolunun hayırlı ve açık olmasını diliyorum."

Gülben Ergen Ne Demişti

44 yaşındaki başarılı sanatçı Gülben Ergen konu ile ilgili ilk defa bir programa telefonla bağlanarak açıklamada bulunmuştu. Gülben Ergen, boşanacaklarını dile getirerek, “Çocukların ara tatilleri var. Sekiz gün üç oğlumla birlikte Amerika’ya gideceğim. Cevap hakkımı dönüşüme saklıyorum. Amerika dönüşü cevap vereceğim” sözlerini söylemişti.

Bu açıklamalar sonrasında ise Erhan Çelik'in boşanma davası açtım sözüne Gülben Ergen son olarak, "Yoluma tek başıma devam etmeye karar verdiğim doğrudur...Kararım en hayırlısıdır... Bundan sonra yolum hep aydınlık ve ışıklıdır. Olan her ne ise benim ve oğullarım için en hayırlı olandır." şeklinde cevap verdi.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.