Hastanelere güvenlik, sekreter alımı yapılacak! KPSS ve mülakat şartı yok

Yeni yayınlanan bilgilere göre, çeşitli şehirlerde yaşam koşulu aranmaksızın, çeşitli pozisyonlar için eleman ve işçi temini yapılacak.

Yayınlanma:
Hastanelere güvenlik, sekreter alımı yapılacak! KPSS ve mülakat şartı yok

Son haberlere göre, devlet hastaneleri kendi bünyelerinde çeşitli pozisyonlar için yeni personel ve işçi alımı gerçekleştireceklerini duyurdu. Üniversite hastanelerindeki bu alımlar için başvurular hem internet aracılığıyla hem de doğrudan üniversite hastanelerinin kendilerine yapılabilecek. Başvuru süreci ve açık pozisyonlar hakkında detaylar ise hastane personel alım duyurularında bulunuyor.

İlan edilen pozisyonlara göre, aşağıda belirtilen görevler için personel alımı yapılacak:

  • Büro çalışanı
  • Teknik personel
  • Teknisyen
  • Güvenlik memuru
  • Beslenme uzmanı
  • Sağlık teknisyeni
  • Tıbbi idari asistan
  • Genel hizmet görevlisi
  • Mutfak şefi

personel alımı

BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

Başvuru yapacak kişilerde aranacak temel nitelikler aşağıdaki gibi sıralanmaktadır:

a) Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,

b) Herhangi bir kamu hakkından yoksun olmamak,

c) Türk Ceza Kanunu’nun 53. maddesinde yer alan süreler dolsa dahi; kasıtlı olarak işlenmiş suçlardan ötürü bir yıl ya da daha uzun süre hapis cezası almamış olmak ya da bu suçlar için af edilmiş olsa dahi, devlet güvenliğine karşı işlenen suçlar, anayasal düzene ve işleyişine karşı işlenen suçlar, zimmet, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtekarlık, güveni kötüye kullanma, hileli iflas gibi suçlar, ihaleye fesat karıştırma, görevi kötüye kullanma, suç gelirlerini aklama veya kaçakçılık gibi suçlardan hüküm giymemiş olmak gerekmektedir.

d) Erkek adayların, ilanın yayınlandığı tarihe kadar askerlikle ilişiği olmamalı; eğer askerlik yaşına gelmişlerse, askerlik görevini tamamlamış, muaf tutulmuş ya da tecil ettirmiş olmaları gerekmektedir,

e) 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 53. maddesinde belirtilen şartlar göz önünde bulundurularak, adayların görevlerini sürekli olarak yerine getirmelerine mani olacak herhangi bir fiziksel veya zihinsel rahatsızlıklarının olmaması şarttır,

4/B sözleşmeli personel olarak çalışanlardan, hizmet sözleşmesine aykırı davranışlar nedeniyle iş akdinin feshedilmiş olmaması; ayrıca, sözleşme süresi boyunca yasal istisnalar dışında sözleşmeyi kendileri tarafından feshetmişlerse, bu fesih işleminden itibaren en az bir yıl süre geçmiş olması beklenmektedir.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.