Honor Magic 6 Pro Satışa Hazır!

Honor Magic 6 Pro, Tayland'da NBTC sertifikası aldı ve bu da yakın zamanda küresel pazara sunulacağını gösteriyor.

Yayınlanma:
Honor Magic 6 Pro Satışa Hazır!

Honor'un amiral gemisi modeli Magic 6 Pro, küresel pazara sunulmaya hazırlanıyor. Cihazın Tayland'da NBTC sertifikasyonundan geçmesi, yakın zamanda daha geniş bir kullanıcı kitlesine ulaşacağının sinyalini veriyor.

Honor Magic 6 Pro Küresel Lansmana Yakın

Honor Magic 6 Pro, ilk olarak Çin'de tanıtılmıştı.Cihazın ana pazardaki lansmanının ardından küresel olarak da sunulması bekleniyordu.Bu bekleyiş sona yaklaşıyor gibi görünüyor.

Magic 6 Pro, NBTC veritabanında BVL-N49 model numarasıyla görüldü.Sertifika kaydında cihaz hakkında detaylı özellikler veya teknik bilgiler yer almıyor; ancak bu durum, yakın zamanda küresel bir lansmanın olacağını düşündürüyor. Bugün (17 Şubat 2024) itibarıyla akıllı telefon, Singapur'da IMDA sertifikasını da aldı.

Fiyatlandırma ve Özellikler

Honor Magic 6 Pro'nun Avrupa Birliği ve Birleşik Krallık'taki fiyatlandırması da sızdırıldı.Cihazın AB'de 1.299 Euro, Birleşik Krallık'ta ise 1.099 Sterlin fiyat etiketiyle sunulması bekleniyor.Bu fiyatlandırma, cihazın tek 12GB RAM + 512GB depolama konfigürasyonu için geçerli.

Magic 6 Pro, FHD+ çözünürlük sunan 6.8 inç büyüklüğünde bir LTPO OLED ekrana, ön tarafta 50 megapiksel selfie kamerasına ve 120Hz yenileme hızına sahip.Arka tarafta ise 50 megapiksel üçlü kamera kurulumu bulunuyor. Cihazın kalbinde Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 yonga seti yer alıyor.Büyük bir 5.600mAh batarya paketi, cihaza enerji sağlıyor ve 80W kablolu hızlı şarj, 66W kablosuz hızlı şarj ile kablolu ve kablosuz ters şarj desteğine sahip.

MWC 2024'te Tanıtım

Honor, Magic 6 Pro'yu yaklaşan MWC 2024 (Mobile World Congress) etkinliğinde tanıtmaya hazırlanıyor.Lansmanla ilgili tüm gelişmeleri takipte kalacağız ve sizlere aktarmaya devam edeceğiz.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.