İçerde 33. bölüm fragmanı yayınlandı-İçerde 8 Mayıs saat kaçta yayınlanacak?

Ekranların sevilen dizisi İçerde'nin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Peki İçerde son bölümünde neler yaşanmıştı? İçerde dizisinin yeni bölümünde neler yaşanacak? İşte İçerde yeni bölüm fragmanı.

Yayınlanma:
İçerde 33. bölüm fragmanı yayınlandı-İçerde 8 Mayıs saat kaçta yayınlanacak?

Ekranların en sevilen programları arasında yer alan İçerde dizisi, geçtiğimiz hafta yeni bölümü ile binlerce izleyiciyi yine ekran başına kilitledi. Peki İçerde dizisinin son bölümünde neler yaşandı? İçerde dizisinin 32. bölümünü nasıl izleyebilirim? İçerde dizisinin 32. bölümünün ardından 33. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte İçöerde dizisinin ekranlara gelen son bölümünün detayları ve yeni bölüm ile ilgili alınan son bilgiler.

İçerde son bölümünde Celal, kızını, Melek’ini elinden alan Kudret’i hemen öldürüp işini bitirmek yerine ona acı çektirmeye karar vermiştir. Ancak işler Celal'in istediği gibi gitmez ve Yusuf Müdür ile ekibi karşılarına çıkıp Celal'in oyununu bozar. İki ezeli düşmanı ve aynı zamanda da iki suçluyu bir arada yakalayan Yusuf Müdür, Kudret’i tutuklar.

Öte yandan İçerde son bölümde Celal, Kudret ile arasında olan husumeti sonlandırmak adına tehlikeli bir yola başvurur. Bugüne kadar polis olarak bilindiği için Celal’in tüm adamlarının gözünde düşman kesilen Mert, artık Celal’in dışında sözü geçecek ve dinlenecek tek kişidir. Mert’le çalışmak zorunda olan Sarp’ı da oldukça zorlu günler beklemektedir. Artık kendini ele vermemesi gereken tek kişi Sarp’tır. Sevdiği kadının kaybının ardından yasını bile tutamayan Sarp’ın içinde, hiç beklemediği bir anda kardeşi Umut’a ulaşmak için bir umut ışığı doğmuştur. Melek, ardında Umut’la ilgili bir kaset bırakmıştır. Ancak Sarp’ın hayata tutunma sebebi olan bu kasetten tek haberdar olan Sarp değildir.

İçerde dizisinin yeni bölümünü izlemek için aşağıda bulunan bağlantı adresini yeni sekmede açabilirsiniz.

" http://www.showtv.com.tr/dizi/tanitim/icerde/1681 "

İçerde Dizisi Yeni Bölüm Fragmanı

İçerde yeni bölümü Pazartesi gübü saatler 20.00'ı gösterdiğinde başlayacak.

İçerde Önceki Bölümde Neler Yaşanmıştı?

Melek, Coşkun’dan Sarp ve Mert’in kardeş oldukları  gerçeğini öğrendi. Bu bilgiyi alan Melek, bunun üzerine yapacağı ilk şey, bu bilgiyi Mert ve Sarp ile paylaşmak olacak. Öte yandan Celal ise Melek’in öğrendiği bu gerçeğin ortaya çıkmaması adına elinden geleni yapacaktır.

Bir diğer yandan Celal’in kurtulması Kudret’i daha çok öfkelendirmiştir. Kudret, Serkan’ı Mert ve Sarp’ı öldürmesi için görevlendirir. Hayatlarının tehlikede olduğunun farkında olmayan Yılmaz kardeşler ilk defa gerçeğe bu kadar yakınlardır.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.