Kiralık Aşk Son Bölümde Neler Yaşandı , Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı?

Ekranların sevilerek izlenen dizisi Kiralık Aşk, önceki akşam yayınlanan bölümü ile yine nefesleri kesti. Yeni bölümün yayınlanmasının ardından binlerce takipçi, gelecek hafta yayınlanacak olan bölümün fragmanını araştırmaya başladı. İşte Kiralık Aşk dizisinde son bölümde yaşanan olaylar ve yeni bölüm fragmanı.

Yayınlanma:
Kiralık Aşk Son Bölümde Neler Yaşandı , Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı?

Star Tv ekranlarının sevilerek izlenen dizisi Kiralık Aşk önceki akşam yayınlanan son bölümü ile yine binlerce kişiyi ekran başına kilitlemeyi başardı.

Yayınlanmaya başladığı ilk günden bu yana büyük bir izleyici kitlesi tarafından beğeni ve merakla takip edilen Kiralık Aşk, Star Tv ekranlarındaki ikinci sezonuna da etkili başlamıştı. Geçtiğimiz sezon her bölümü ayrı bir tat kıvamında olan Kiralık Aşk'ta hikaye ile birlikte oyunculuklar da ön plana çıkarak adından sıkça bahsedilmektedir.

Önceki akşam ekranlara gelen son bölümü ile yine nefesleri kesen Kiralık Aşk'ta Ömer ve Defne Roma'ya gitmeye ve hayatlarına burada devam etmeye karar verirler. İkili, Roma'ya gitmeden önce birbirlerinin dünyasını tanıyacak ve hayatlarının iç yüzünü tamamen görecektir. Defne, Ömer ile Beşiktaş maçı izleyecek ve onun dünyasına konuk olacaktır. Kendilerini kimsenin tanımadığı bir ülkeye gidip burada temiz bir sayfa açarak hayatlarını sürdürme planları yapan ikilinin bu planı suya düşer.

Öte yandan Sinan'ın aldığı karar karşısında Neriman ve Koray pozisyon almakta ve ikisi bir koldan Sinan'ı etkilemeye çalışmaktadır. Tüm bu gelişmelerin yaşandığı ve önceki akşam ekranlara gelen son bölümü sonrasında binlerce takipçi, dizinin yeni bölüm fragmanının yayınlanmasını beklemeye başladı.

Yeni bölüm fragmanını izlemek için "http://www.startv.com.tr/dizi/kiralik-ask/fragmanlar/67-bolum-fragmani" adresini ziyaret edebilirsiniz.

Magazin haberlerinden, gelişmelerden ve daha fazlasından haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.