Kısmetse Olur 15 Nisan 2017 Haftanın Finalinde Neler Yaşanacak? Kısmetse Olur Fragmanı

Sevilen izdivaç programı Kısmetse Olur, bu akşam yayınlanacak olan haftanın finali bölümü ile ekranlara gelecek. Peki Kısmetse Olur'un yeni bölümünde neler yaşanacak? Kısmetse Olur'da kim elenecek? Kısmetse Olur fragmanı yayınlandı mı? İşte Kısmetse Olur'un 15 Nisan 2017 bölümü ile ilgili detaylar ve son bilgiler.

Yayınlanma:
Kısmetse Olur 15 Nisan 2017 Haftanın Finalinde Neler Yaşanacak? Kısmetse Olur Fragmanı

Kanal D'nin en sevilen programlarından olan Kısmetse Olur'un bu akşam yayınlanacak yeni bölümün binlerce izleyici merakla bekliyor. Peki Kısmetse Olur 15 Nisan bölümünde neler yaşanacak? İşte tarışmaların ve tansiyonun bir an bile düşmeyeceği Kısmetse Olur'un yeni bölümü hakkında detaylar.

Kısmetse Olur'un 15 Nisan akşamı ekranlara gelecek olan yeni bölümüne Adnan Didem çifti ile Onur Aycan çiftinin arasında yaşanacak olanlar damgasını vuracak. Peki Onur ve Adnan'ı karşı karşıya getiren olay ne? Aycan, neden dostluk konusunda yapılan bazı eleştirilere sert cevap verdi?

Kısmetse Olur'un 2017 büyük final bölümü yaklaştıkça yarışmacılar arasında da tartışmalar gittikçe büyüyor. Kısmetse Olur evinin sevilen ve dostluklarıyla bilinen Adnan ile Didem ve Onur ile Aycan çifti arasında çıkan tarışmada neler yaşanacak. Onur, Aycan'a evlenme teklif ettiği gün Adnan'ın yanında olmaması sebebiyle ona kızıyor. Adnan ise Onur'a şok eden bir tepki göstererek herkesi şaşkına çeviriyor. Dostlukları sınanan çiftlerden Aycan, duruma müdahale ederek söze giriyor ve "Ben burada her şeyime laf ettiriririm ama dostluğuma laf ettirmem" diyerek tartışmaları sonlandırıyor.

Hafta boyunca Melis ile Kemal arasında çıkan tartışmalar, Kısmetse Olur'un final bölümüne de yansıyor. Melis'e şov yapıyorsun diyen Kemal, Melis'i bu sözleri ile çileden çıkarıyor.

İşte Kısmetse Olur'un 15 Nisan Haftanın Finali Fragmanı

Gerilimin oldukça yüksek olacağı Kısmetse Olur haftanın finali bölümü, Cumartesi 23.30'da Kanal D ekranlarında yayınlanacak.

Gündem haberleri için lütfen tıklayın

5haber.com  |  Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.