Merve şahin ve sevgilisi arasındaki büyük aşk, yaş farkının önüne geçti!

Melike Şahin sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla gündem oldu.Kendisinden yaşça büyük olan sevgilisi ile evlendiğini sosyal medyada duyurdu. Paylaşım yaptığı fotoğrafın altına; ''Kara gözlüm biz seninle bir ev kursak yemyeşil'' notunu düştü.Gizemli sevgilisi ile ilgili bir bilgiye ulaşılamazken aralarında ki yaş farkının en az 20 yaş olduğu düşünülüyor

Yayınlanma:
Merve şahin ve sevgilisi arasındaki büyük aşk, yaş farkının önüne geçti!

Birçok başarılı şarkıya imza atan ve son dönemlerde parlayan isimlerinden biri olan Melike Şahin dünya evine girdi. Sosyal medyadan paylaşım yapan ünlü isim sade bir gelinlik tercih etti.

Bedelini Ödedim, Pusulam Rüzgar, Olur Mu isimli şarkılarıyla milyonlara ulaşan ünlü isim sade bir gelinlik tercih ederek poz verdikleri bir fotoğrafı sosyal medyada yayınladı. Ünlü isim sosyal medyada paylaştığı fotoğrafın altına "Kara gözlüm biz seninle bir ev kursak yemyeşil" notunu yazdı.

'Diva Bebe' lakabı ile anılan Melike Şahin daha önce sevgilisi ile sosyal medyada 5. yıl dönüm fotoğraflarını paylaşmıştı. Ünlü isim yaptığı paylaşımının ardından sevgilisi ile aralarındaki yaş farkı sosyal medyada gündeme düşmüştü.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.