Nur Yerlitaş'tan flaş İşte Benim Stilim açıklaması: Nurella neden ayrıldığını açıkladı

Ünlü modacı Nur Yerlitaş, katıldığı bir televizyon programında yaptığı son dakika açıklamasında İste Benim Stilim'den neden ayrıldığını söyledi. İşte Nurella'nın o açıklamaları.

Yayınlanma:
Nur Yerlitaş'tan flaş İşte Benim Stilim açıklaması: Nurella neden ayrıldığını açıkladı

Tv 8 ekranlarında yayınlanan moda programı İşte Benim Stilim'de geçtiğimiz ay bir şok yaşanmıştı. Üst üste setten gelen tartışma haberleri sonrasında programın jürisi ünlü modacı Nur Yerlitaş, flaş bir karar aldı ve programı bıraktığını canlı yayında açıkladı.

Programı bırakma nedeni olarak da o günlerde artık yoruldum açıklamalarında bulunan Nur Yerlitaş, önceki gün katıldığı canlı yayında programı bırakmasının asıl nedenini açıkladı.

Bir televizyon programının canlı yayınına sürpriz yapan Nur Yerlitaş, Hülya Avşar'ın programına katılmak için gittiği bir çekimde magazin programına canlı bağlandı.

İşte Benim Stilim'in Nurella'sı olarak bilinen ce programında reytinglerinde büyük bir katkısı olan Nur Yerlitaş, programı neden bıraktığı ile ilgili şu ifadeleri kullandı:

“Ruhum yoruldu. Nurella yoruldu… Ayrılığın ardında söylendiği gibi Ivana yok. Ben daha geçenlerde stüdyodaydım kimseyle sıkıntım yok. Ben iki kadınım, bunlardan biri Nurella diğeri de Nur Yerlitaş ve bana inanın Nurella yoruldu. Sezon sonuna kadar dişimi sıkıp paramı alabilirdim ama yapamadım”

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden, magazin haberlerinden haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  |  Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.