ÖSYM 2017 YGS Sınav Giriş Belgesini Ne Zaman Açıklayacak? (2017 YGS Sınav Giriş Yerleri)

YGS için geri sayım sürerken adayların akıllarındaki sorulardan biri de sınav giriş belgelerinin ne zaman açıklanacağı oldu. Peki YGS sınav giriş belgeleri ne zaman açıklanacak? YGS sınav giriş belgesine nereden ulaşabilirim? İşte detaylar.

Yayınlanma:
ÖSYM 2017 YGS Sınav Giriş Belgesini Ne Zaman Açıklayacak? (2017 YGS Sınav Giriş Yerleri)

2017 YGS giriş belgeleri ne zaman açıklanacak? Yükseköğretime Geçiş Sınavı giriş yerleri belgesi ne zaman açıklanacak? Sınav giriş yerlerine nereden ulaşabilirim? İşte 2017 YGS sınav giriş yerleri ile ilgili edinilen son dakika bilgileri.

Son başvuru tarihi 18 Ocak olan 2017 YGS için ücret ödemeleri 19 Ocak'ta sona ermişti. Başvuruların sona ermesinin ardından sınava başvuruda bulunan 1 milyondan fazla üniversite öğrencisi adayı, sınav tarihini beklemeye başladı. Yüz binlerce lise son sınıf öğrencisi ile mezun öğrencilerin katılacağı 2017 YGS için geri sayım devam ediyor. geri sayım devam ederken adayların en çok merak ettiği bir diğer konu ise sınav giriş yerlerinin ne zaman açıklanacağı oldu. Adaylar bu konudaki açıklamayı ÖSYM'den beklemeye başladı. Ancak Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi tarafından bu konuda henüz bir açıklama yapılmadı. Ancak beklenen açıklamanın önümüzdeki günlerde yapılması bekleniyor.

Geçtiğimiz yıl 13 Mart günü gerçekleştirilen YGS'nin giriş belgeleri 3 Mart günü adaylara duyurulmuştu. Sınavdan 10 ün önce yapılan bu açıklama ile adaylar sınav giriş yerlerini erken öğrenmiş ve sınava giecekleri yerleri önceden rahat rahat görme fırsatı yakalamıştı. Bu yıl ise ÖSYM'nin aynı şekilde bir açıklama yapması bekleniyor.

YGS'nin bu yıl 12 Mart Pazar günü yapılacak. Önceki yıl ile karşılaştırıldığında ÖSYM'nin 2017 YGS sınav giriş belgelerini en geç 1 hafta içinde açıklaması bekleniyor. YGS sınav giriş belgeleri açıklanır açıklanmaz haberdar olmak için 5haber'i takipte kalın.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.