Son halka arz edilen şirket borsada işlem görmeye başladı

Rönesans Gayrimenkul Yatırım, Borsa İstanbul'da RGYAS koduyla işlem görmeye başladı. Hisse tavan sonrası fiyatla işlem gördü.

Yayınlanma:
Son halka arz edilen şirket borsada işlem görmeye başladı

Rönesans Gayrimenkul Yatırım 26 Nisan itibariyle RGYAS koduyla Borsa İstanbul'da işlem görmeye başladı. İlk işlem gününde tavan olan şirket hisselerinin ne kadar daha tavan ilerleyeceği yatırımcılar tarafından merak ediliyor.  Geçtiğimiz günlerde halka arz süreci tamamlanan Rönesans Gayrimenkul Yatırım, RGYAS koduyla Borsa İstanbul'da işlem görmeye başladı. Şirketin hisselerinin tavan yapmasının ardından yatırımcılar hisse fiyatının ne kadar olduğunu araştırıyor. 

17-18-19 Nisan ta talep toplama yapan Rönesans Gayrimenkul Yatırım'ın (RGYAS), halka arz edilen 33.357.450 adet payın tamamı satılmıştı. Rönesans Gayrimenkul Yatırım'ın arz boyutu 4.503.255.750 TL ve halka açıklık oranı %10,08 olarak gerçekleşmişti. Rönesans Gayrimenkul halka arzda, toplam 11.699.949.015TL tutarında ve 86.666.289 adet paya karşılık gelen, toplam 2.498.977 adet filtrelenmemiş başvuru alındığı belirtildi. Ülkemizde birçok yatırımcı tarafından tercih edilen halka arz hisselerine bir yenisinin daha eklenmesiyle odaklar hissenin fiyatına çevrildi. 

Rönesans Gayrimenkul Yatırım Borsa İstanbul'da RHYAS koduyla işlem gömreye başlamasıyla birçok kişinin ilgi odağı olmuş durumda. Halka arzda pay başına fiyat 135,00 TL olarak belirlenmişti. 135 TL'den işlem görmeye başlayan RGYAS, tavan olmasıyla birlikte 148,50 TL seviyesine yükseldi. Yatırımcılar hissenin tavan serisinin ne kadar daha devam edeceğini merak ediyor. 

Yıldız Pazar'da işlem görmeye başlayan Rönesans Gayrimenkul Yatırım A.Ş., (RGYAS)  hissesinin baz fiyatı 135 TL olurken maksimum emir değeri ise 1.000.000 TL şeklinde belirtildi. Hissenin ilerleyen günlerde de değerinin yükselmesi yatırımcılar tarafından bekleniyor. Hisseyi bugün itibariyle alan kişiler kısa vadede yüksek getiri elde etmeyi hedefliyor.

 

 

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.