Survivor 2017'de şampiyon belli oldu (2017'nin Survivor'u açıklandı)

Survivor 2017'nin kazananı belli oldu. Büyük finalde sms oylaması sonucuna göre şampiyon belli oldu. İşte Survivor 2017'nin kazananı.

Yayınlanma:
Survivor 2017'de şampiyon belli oldu (2017'nin Survivor'u açıklandı)

Ekranların en sevilen yarışma programlarından olan Survivor'da büyük final heyecanı yaşanıyor.

Tv8 ekranlarında yayınlanan ve yayınlandığı her bölümle reyting rekorları kıran yarışma programı Survivor'un finaline gelindi. Survivor 2017 finalinde kazanan isim belli olurken final büyük heyecana sahne oldu.

Yapılan sms oylaması sonucu Survivor 2017'nin kazananı belli oldu. Buna göre Survivor'un bu yılki galibi OGEDAY GİRİŞKEN oldu.

Yarı Finalde Serhat Elenmişti

Önceki akşam ekranlara gelen yarı final bölümünde Serhat Akın, sms oylaması sonucu Adem Tepe ve Ogeday Girişken'e mağlup olarak finale yükselemedi ve Survivor'a veda etti. Serhat'ın diğerlerine göre düşük oy alması sonucu Survivor 2017'de finalin adı Ogeday ve Adem olmuştu.

Çeyrek Finalde Sema veda Etti

Kıbrısta yapılan Survivor'a veda eden ilk isim ise Sema olmuştu. Oynanan oyunlar sonucunda Serhat ile Ogeday başarılı olurken eleme potasına kalan Sema ile Adem isimlerinden rakibine göre daha yüksek oy alan Adem yarı finale yükselmişti.

İlhan Domonik'te Veda Eden Son İsim Olmuştu

İlhan Mansız, Survivor adasında Ogeday ile kaldığı sms oylamasında rakibinden fazla oy alınca çeyrek finale yükselen son isim olmuştu.

Final Bölümünde Bir Birinden Eğlenceli Anlar Yaşandı

Survivor'un final bölümünde hazırlanan Vtr'ler ve stüdyoya getirilen konuklar, programda bir birnden komik ve duygu dolu anların yaşanmasına neden oldu. Vtr'lerin detayları için Acun medya resmi internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.