Vatanım Sensin 23. Bölüm Yayınlandı (Vatanım Sensin 24. Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı?)

Ekranların sevilen dizisi Vatanım Sensin, önceki akşam ekranlara gelen son bölümü ile binlere izleyiciyi ekran başına kilitledi. Peki Vatanım Sensin dizisinin son bölümünde neler yaşandı? Vatanım Sensin'in 24. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte Vatanım Sensin dizisinin yayınlanan son bölümü hakkında detaylar ve yeni bölüm fragmanı hakkında bilgi.

Yayınlanma:
Vatanım Sensin 23. Bölüm Yayınlandı (Vatanım Sensin 24. Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı?)

Ekranların sevilen dizisi Vatanım Sensin, önceki akşam ekranlara son bölümü ile geldi.

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi, Vatanım Sensin, yayınlandığı son bölümü ile yine binlerce kişiyi ekran başına kilitledi. Ekranlara gelen son bölümü izleyen takipçiler, dizinin yeni bölüm fragmanını araştırmaya başladı. Peki Vatanım Sensin dizisinin 24. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Vatanım Sensin dizisinin 23. bölümünde neler yaşandı? İşte Vatanım Sensin dizisinin son bölümü ile ilgili detaylar.

Vatanım Sensin'in son bölümünde, Sivas Kongresi kararları, tüm Anadolu’da olduğu gibi İzmir’de de geniş yankı yapar. Öte yandan Kuva-yi Milliye Batı Cephesi Komutanlığına Ali Fuat Paşa atanırken, Mustafa Kemal Paşa’nın emirleri doğrultusunda tüm mühimmat zor durumda olan Alaşehir’de bulunan Türk halkına ulaştırılmaya çalışılır. Bu gizli plan için görevlendirilen Azize, hiç tereddüt etmeden bu görevi kabul eder ve çocuklarından aldığı destek ile mühimmat, sandıklara saklanır.

Yüzbaşı Yakup ve Cevdet, uyguladıkları plan da başarılı olurlar. Ta ki Vasili, sandıkların içini kontrol ettirene kadar… Oğlu Teğmen Leon’u görevlendiren Vasili, onun kontrolü sonrası harekete geçmeye hazırdır. Leon gördüğü gerçekler karşısında ne yapacağını bilemez. Bu duruma hazırlanan Cevdet, Yüzbaşı Yakup ve vatansever Mehmet’i olası bir tehlike durumunda ailesini korumaları için görevlendirir.

Mustafa Kemal Paşa’nın herkes tarafından takdir görmesi, Milli Mücadele için Türk halkını cesaretlendirir. Bu durum karşısında çekinceleri giderek artan Charles Hamilton, buna son vermek için Tevfik ile iş birliği yapma niyetindedir.

Vatanım Sensin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yeni Bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz haberdar olmak için 5haber'i takipte kalın.

5haber.com  |  Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.