1 Mayıs Zuhal Topal'la Star Tv'de yayınlandı

Geçtiğimiz gün yasaklandığı zannedilen, ancak daha sonra çıkan ayrıntılar ile yasaklanmadığı ortaya çıkan evlilik programları kaldığı yerden devam ediyor. İşte detaylar.

Yayınlanma:
1 Mayıs Zuhal Topal'la Star Tv'de yayınlandı

Geçtiğimiz gün yayımlanan Kanun Hükmünde Kararname ile kapatıldığı belirtilen evlilik programlarının kapatılmadığı, sadece bazı yaptırımların uygulanacağı belirtildi.

Bu karar sonrasında merak edilen konu gün yüzüne çıktı ve evlilik programlarının yoluna devam edeceği, ancak bazı yaptırımların uygulanacağı belirtildi. Bunun sonrasında ise en çok merak edilen konulardan biri Zuhal Topal'la programının yeni bölümünün olup olmayacağı sorusu oldu.

Star'da yer alan habere göre "Hafta içi her gün ekrana gelen program mutlu yuva kurmak isteyenlerin adresi oluyor. Ünlü oyuncu Zuhal Topal, Star ekranlarında gelin ve damat adaylarını bir araya getiyor mutlu sona kavuşmalarına öncülük ediyor. Gerçek hikayelere, gerçek duygulara, gerçek heyecanlara ve adayların mutlu bir yuva kurmaları yolundaki ilk adımlarına tanık olacağımız Zuhal Topal'la hafta içi her gün Star ekranlarında. Tatlı heyecanlar, umutlu bekleyiş ve aşka dair her şey Zuhal Topal'la programında ekran başındakileri bekliyor! " ifadelerine yer verildi.

Zuhal Topal'la dizisi 1 Mayıs günü saat 16.00'dan itibaren kaldığı yerden devam ediyor.

Son dakika haberleri 5haber'de.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.