125 TL'ye karaciğer yağlanmasından kurtulun! Her sabah 2 kaşık yemek yetiyor

Bunu her gün bir kaşık tüketenin karaciğeri bomba gibi oluyor! Tüm detaylar haberimizde.

Yayınlanma:
125 TL'ye karaciğer yağlanmasından kurtulun! Her sabah 2 kaşık yemek yetiyor

Karaciğer sağlığınızı korumak istiyorsanız bu besini mutlaka düzenli tüketin! Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

KARACİĞERE İYİ GELEN O BESİN

Birçok evde vazgeçilmez lezzetlerden biri olan kızılcık marmelatı içinde olan C vitamini ve antioksidanlar sayesinde sağlığa birçok fayda sağlar. Kızılcık marmelatı içinde olan C vitamini sayesinde bağışıklık sistemini güçlendirir ve hücreleri onararak enfeksiyonlara karşı koruma sağlar. Kızılcık bol miktarda antioksidan içerdiği için serbest radikallerin sebep olabileceği hasarları azaltır ve kronik hastalık risklerini azaltır. Kızılcık marmelatı kalp sağlığını destekler, kan basıncını düşürür, kan damarlarını genişletir ve kolesterol seviyesini dengeler. 

kızılcık marmelatı faydaları

İçinde olan C vitamini sayesinde enfeksiyonlara karşı koruma sağlar ve hastalıklara karşı vücudun direncini artırır. Lif anlamında zengin olan kızılcık marmelatı sindirim sistemini destekler, sindirimi düzenler ve kabızlık problemine iyi gelir. Anti enflamatuar özelliklere sahip olan kızılcık marmelatı iltihaplanma ve şişmeyi azaltır, eklem ağrılarını hafifletir, romatoid artrit gibi iltihaplı problemlerin belirtilerini azaltır. Kızılcık marmelatı saç ve cilt sağlığını destekler, kolajen üretimini destekler ve cildin genç kalmasına yardım eder. Kızılcık marmelatını kahvaltılarda ekmekle birlikte tüketebilirsiniz, yoğurt ya da smoothie tariflerinize karıştırabilir ya da tatlılarınıza ekleyebilirsiniz. Kızılcık marmelatının faydalarını görmek için şeker ilavesiz ve doğal kızılcık marmelatını tüketmeniz gerekiyor. Eğer alerjen bir durumunuz varsa tüketmeden önce mutlaka doktorunuza danışmanız gerekiyor. 

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.