3 Mayıs Kanal D yayın akışında Kısmetse Olur var mı? Kısmetse Olur bitti mi?

Kanal D ekranlarının sevilen programlarından Kısmetse Olur'un programından bir son dakika açıklaması geldi. Peki Kısmetse Olur programı bitti mi? Kısmetse Olur programı bugün var mı? İşte Kısmetse Olur programının yapımcısından yapılan son dakika açıklaması.

Yayınlanma:
3 Mayıs Kanal D yayın akışında Kısmetse Olur var mı? Kısmetse Olur bitti mi?

Kanal D ekranlarının en sevilen programlarından olan Kısmetse Olur'un yeni bölümü henüz yayınlanmadı. Kısmetse Olur programının yeni bölümünün yayınlanmaması kullanıcıları internet üzerinde araştırmaya yönlendirdi. Peki Kısmetse Olur ne zaman yayınlanacak? Kısmetse Olur programı yayından kaldırıldı mı? Olağanüstü Hal kapsamında yayımlanan son Kanun Hükmünde Kararname sonrasında evlilik programları hakkında bazı kararlar alındı. Bu kararlar ile evlilik programlarında bazı düzenlemelerin olacağı belirtildi. Bu yaptırımların ne olacağı henüz belli değil.

Bu kararlar henüz netlik kazanmadı ama bazı evlilik programları da ekranlarda yayınlanmadı. Bu programlar arasında da en çok araştırılan program Kısmetse Olur programı oldu. Kısmetse Olur'un yayınlanıp yayınlanmayacağını merak edenler Kanal D'nin bugünkü yayın akışını araştırıyor. İşte Kısmetse Olur yapımcısından yapılan son dakika açıklaması ve Kanal D yayın akışında Kısmetse Olur'un saati.

Kısmetse Olur ekibinden bir açıklama yapıldı. Yapım şirketi tarafından yapılan açıklamada, “Kısmetse Olur yayını ile ilgili karar, kanalın inisiyatifidir. Henüz bize net bir karar iletmediler… Bilgi alır almaz paylaşacağım, teşekkürler.” ifadelerine yer verildi.

Kısmetse Olur Bu Akşam Var mı?

3 Mayıs Çarşamba günü Kanal D tarafından yayınlanan yayın akışında bugün Kısmetse Olur'un olmadığı görüldü. Yeni bölümün ne zaman yayınlanacağı henüz belli değil.

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden, Kısmetse Olur haberlerinden ve daha fazlasından anında haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.