30 Haziran Survivor'da Kim elendi ?

Ekranların sevilen yarışma proğramı Survivor Dün akşam TV 8  ekranlarında İzleyicisine yine heyecanlı dakikalar yaşattı.

Yayınlanma:
30 Haziran Survivor'da Kim elendi ?

Ekranların sevilen yarışma proğramı Survivor Dün akşam TV 8  ekranlarında İzleyicisine yine heyecanlı dakikalar yaşattı.Survivor 2020'de dün akşam iletişim oyunu oynandı eleme heyecanı yaşandı. Nisa Barış ve Berkan'ın eleme potasına girmesi ile yarışmaya veda eden isim belli oldu.

Dün akşam Survivor'da iletişim ödülü için yarışmacılar arasında rekabet vardı.yarışmacılar arasında kıyasıya rekabet ile yarışarak iletişim ödülünü mavi takım 10- 5 kazanarak sevdikleriyle 10'ar dakika telefonda görüştüler.

Survivor 2020'de yaşanan iletişim oyunu sonrası konseyde eleme heyecanı yaşandı. Nisa, Berkan ve Barış'ın eleme potasında olduğu gecede SMS sonuçları Acun Ilıcalı tarafından açıklandı. Oylama sonucuna göre bu hafta survivordan elenen isim Nisa oldu. Elendiğinin öğrenen Nisa gözyaşlarına boğuldu. Duygularını ifade eden Nisa Berkan'ın burada olmasına çok ama çok mutlu olduğunu Berkan Potaya girince korktum çünkü Berkan performans olarak kesinlikle haketmiyordu. çok ama çok mutluyum Berkan kaldığı için" dedi.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.