ABD Seçim Adaylarından Nikki Haley: ABD’den Nefret Edenlere Para Vermeyeceğim!

ABD’de seçim için geri sayım sürerken adaylar arasında bulunan Nikki Haley’den de olay sözler geldi. ABD başkanlık seçimlerine aday isimlerden biri olan Nikki Haley şok sözler sarf etti.

Yayınlanma:
ABD Seçim Adaylarından Nikki Haley: ABD’den Nefret Edenlere Para Vermeyeceğim!

ABD’de başkanlık seçimlerinde aday olanlar vaadlerini sunmaya devam ederken, adaylar arasında yer alan Nikki Haley’in şok sözleri dikkat çekti. Kendisinin başkan olması halinde, ABD’den nefret eden ülkelere para yardımı asla yapmayacak olduğunun altını çizdi. Ayrıca ABD arkasında durmayan ülkelerin hangisi olduğunu tek tek not ederek, hiçbir şekilde para yardımının yapılmayacak olduğunun altını çizdi. İddialı sözleri ile olay yaratan Nikki Haley’in 2024 seçimlerine oldukça sert şekilde hazırlanmış olduğunu söylemek mümkün.

2024 ABD’de seçim hazırlığı tam gaz devam ederken, diğer yandan adayların seçime nasıl hazırlanmış oldukları yakından takip edilmeye devam ediliyor. 2024 yılı itibariyle yapılacak başkanlık seçimlerinde Haley’in nasıl bir projesi olduğunu ve neler yapabilecek olduğuna dair açıklamaları oldu. ABD için yapacakların yanı sıra bir de hangi ülkelerin yanında olup olmayacağını tek tek not edeceğini belirtmesi dikkatleri üzerine çekti.

Haley: Kuyumuzu Kazan Ülkelere Milyar Dolarlar Verildi!

ABD başkanlık seçimlerinde aday olan Haley, kuyusunu kazanlara milyar dolarların verildiğini söyledi. Kuyusunu kazan ülkelere milyar dolarlar verildiğinin altını çizen Haley, hangi ülkelerin yanında olduklarının tek tek incelenerek tespit edileceğini söyledi. ABD için daha temkinli adımlar atılacağını, ABD’yi seven ve ondan nefret etmeyen ülkelerle bir işbirliği içerisine girilecek olduğunu söyledi.

ABD’nin şimdiye kadar arkasından iş çevirmeye kalkan ülkelere milyar dolarlar verdiğinin altını çizerken, artık böyle bir durumunun olmayacağını söyledi. Başkanlık aday seçimlerinden biri olan Haley ‘’ ABD’yi arkasından bıçaklıyorlar. İşleri düşüncede sırtını bize döndürerek para istiyorlar’’ yorumunda bulundu. ABD’nin para yardımı yapmış oldukları ülkelerin Amerikan askerlerini teröristler tarafından öldürülmesini destekleyen ülkeler olduğunu ve bu ülkelerin hangisi olduğunu tespit edeceklerini ifade etti. Görünen o ki Amerika Birleşik Devletlerinin 2024 yılı Başkanlık seçimleri bir hayli hızlı, sert ve iddialı şekilde geçecek.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.