ABD ve Rusya Arası İHA Krizi Büyüyor!

Karadeniz sularında ABD ihası’nı taciz eden Rusya savaç uçakları, İHa’nın düşürülmesine neden olmuştu. Yaşanan bu olay sonrasında ABD görüntüleri kamuoyuyla paylaştı.

Yayınlanma:
ABD ve Rusya Arası İHA Krizi Büyüyor!

Aralarında soğuk rüzgarların estiği ABD ve Rusya arasında iha krizi ile birlikte gerginlik daha fazla büyümeye başladı. İki devlet arasında yaşanan sorunlar, dış ülkeler tarafından an be an takip ediliyor. ABD, Rusya’nın ihalarını düşürmesine dair açıklama yapmıştı. Amerika Savunma Bakanlığı tarafından iha düşmesiyle ilgili net bilgilere yer verilmiş, Rusya’nın 20-25 dakika kadar tacizde bulunduğu ifade edilmişti.

ABD ve Rusya arasında yaşanan iha krizinin perde arkası da gün yüzüne çıkmaya devam ediyor. Amerika Rusya tarafından başlatılan tacizin görüntülerini paylaştı. Karadeniz’de yaşanan sıcak temasın ardından iha’nın düşürülmesine ilişkin tüm yaşanan anlar tek tek paylaşıldı. Amerika tarafından görüntülerin paylaşılması, olayın daha da ileri boyuta mı sıçrayacak olduğunun düşünmesine yol açtı.

Sıcak Temas İlk Görüntüleri Geldi!

ABD ve Rusya arasında ciddi bir kriz haline dönerek problem haline gelen iha görüntüleri paylaşıldı. Amerika sıcak temasın ilk görüntülerini paylaşarak, Rusya’nın taciz girişimleri hakkında bilgi verdi. İha krizinin ardından, Pentagonla ilgili açıklamalar yapılırken Rusya’nın nasıl bir taciz girişiminde bulunduğuna dair detaylara yer verildi. Karadeniz semalarında gerilimin git gide daha fazla artmasına neen olacak iha krizinin ilk nasıl başlandığı ve nasıl noktalandığına dair tüm önemli gelişmelere yer verildi.

Yaklaşık 20-25 dakika kadar Rusya iki savaş uçağı tarafından tacizin devam etmiş olduğunun altını çizen Amerika, ihalardan birinin de pervanesi kırılarak düştüğünü söyledi. İha paylaşımlarıyla ilgili ogizliliğin kaldırılmasının ardından hemen Amerika Birleşik Devletleri tarafından anında paylaşılmasına neden oldu.

ABD Yönetimi Rusları Suçluyor!

ABD yönetimi tarafından Ruslar ile ilgili suçlama yapılmaya devam ediliyor. Rusların başlatmış olduğu taciz olayları Amerika Yönetimi tarafından pervasız olarak suçlanmasına neden oldu. Karadeniz semalarında yaşanan iha krizi hala daha çözümlenmiş değil. Tam aksine iki devlet arasında da her geçen gün krizin daha fazla yaşanmasına neden oldu. Hatta kriz bir türlü dindirilemiyor!

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.