Adem Kılıççı ile Serhat Akın'ın Alman Erkeği Kavgası

Önceki gün ekranlara gelen Survivor'un son bölümünde ünlüler takımında yine tartışmalar oldu. Adem Kılıççı ile Serhat Akın arasında başlayan Alman Erdeği gerginliği gerilimi tırmandırdı. İşte yaşanan olay.

Yayınlanma:
Adem Kılıççı ile Serhat Akın'ın Alman Erkeği Kavgası

Survivor 2017'nin önceki akşam ekranlara gelen son bölümünde ünlüler ile gönüllüler dokunulmazlık oyunu için yarıştı.

Survivor 2017'nin 7. dokunulmazlık oyununun oynandığı önceki akşam, ünlüler takımı ile gönüllüler takımı dokunulmazlık sombolünün sahibi olmak için sahada ter döktü. Yarışmaların sonucu 1-1 olan skoru bozan gönüllüler, bu hafta oynanna dokunulmazlık oyunun galibi oldu.

Oynanan dokunulmazlık yarışmaları sırasında ise ünlüler takımından Adem Kılıççı ile Serhat Akın'ın Sabriye'nin oyundan çıkmaması ile ilgili tartışmalara dahil oldu. Tartışmalara dahil olan Serhat Akın'a Sabriye'nin 'ben senden daha delikanlıyım' ve 'kardeşim' şeklinde seslenmesi sonucu ortalık karıştı.

Alman Erkeği Kavgası

Önceki akşam ekranlara gelen bölümde dokunulmazlık oyununu kaybeden ünlüler, adalarına dönmek için teknelerine binecekken de Adem Kılıççı ile Serhat Akın arasında bir tartışma başladı. Adem Kılıççı'nın Serhat Akın'a 'sen ne anlarsın delikanlılıktan. Alman erkeğisin' sözlerini söylemesi üzerine yine gerginlik tırmandı.

Adem Kılıççı'nın bu sözlerine karşılık Serhat Akın ise, "Adada metrekaren var ya orada delikanlısın sen, biz alman erkeği değiliz kardeşim bizi Allah biliyor biz daha çok delikanlıyız öyle alman erkeği diyorsun ya sen boşsun boş" sözlerini söyledi.

5haber.com  |  Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.