Adnan Oktar'ın kedicikleri fotoğraf paylaştı-Sosyal medya yıkıldı: 1 erkek 10 kadın

Adnan Oktar'ın kedicikleri yaptığı son paylaşım ile sosyal medyada gündeme oturdu. İşte paylaşılan o fotoğraf ve bu fotoğrafa gelen yorumlar.

Yayınlanma:
Adnan Oktar'ın kedicikleri fotoğraf paylaştı-Sosyal medya yıkıldı: 1 erkek 10 kadın

Adnan Oktar'ın kedicikleri bir paylaşımda bulundu. A9 kanalının sahibi olan Adnan Oktar ile verdikleri iftar pozunda kadrajda birçok kediciğin bulunması sosyal medya üzerinde geniş yankı buldu.

10 kedicikle oturduğu iftar sofrasında poz veren Adnan Oktar'ın mutlu hali de sosyal medyada olay olurken daha çok ise Adnan Oktar'ın sofrada tek erkek olması da dikkatlerden kaçmadı.

Kendisinin olan A9 televizyon kanalında hazırladığı ve sunduğu programda katılımcı kadınlarla programı yürüten Adnan Oktar'ın onlara kediciklerim diye seslenmesi sonucu kadınlar, kamuoyunda kedicikler olarak tanındı.

Kedicikler olarak bilinen bu kadınların sosyal medya üzerinde yaptıkları son paylaşım ise şu şekilde. Sosyal medyayı aktif kullanmaları ile tanınan kedicikler, birbirinden cüretkar pozlarını paylaşırken, son olarak Adnan Oktar'la iftar sofrasında çekilen fotoğraflarını sosyal medyada yayınladı.

Adnan Oktar Tek Erkek

Boğaz manzaralı bir villada çekildiği görülen fotoğrafta 10 kediciğin olduğu görülürken Adnan Oktar'ın tek erkek olması sosyal medya üzerinde büyük yankı uyandırdı. Adnan Oktar dışında başka bir erkeğin olmaması güç göstergesi olarak yorumlandı. Fotoğrafın altına kediciklerin "Dünyada olabilecek en güzel resimlerden biri" şeklinde yorumlar yapması dikkat çekti.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.