Altın Borcu Olanları Yıkacak Haber! Hatice Kolçak, Altında Kıyamet Tarihini Açıkladı

Altın fiyatları son dakika gelişmeleri yakından takip ediliyor. Altın borcu olanlara ünlü ekonomistten kötü haber geldi. Peki altın ne kadar olacak? Altın daha ne kadar yükselecek?

Yayınlanma:
Altın Borcu Olanları Yıkacak Haber! Hatice Kolçak, Altında Kıyamet Tarihini Açıkladı

Altın fiyatları güncel olarak yakından takip ediliyor. Elinde altına olan da altın borcu olan da altın piyasasında yaşanan gelişmeleri merak ediyor. Altın fiyatları Dün Yeni haftaya Yeni bir rekorla başlamıştı. Altın borcu olanın ecel terleri dökeceği açıklama ise ünlü ekonomist Hatice kolçak’tan geldi. Her geçen gün yükselmeye devam eden altında yeni Rekorlar yolda. Peki Gram altın ne kadar olacak? Gram altın Daha ne kadar yükselecek?

Altın fiyatları, geçtiğimiz günlerde açıklanan ABD enflasyon verilerinin ardından bir miktar düşmüştü. Ancak yeni haftada gram altından yeni rekor geldi. Haftayı 2.000 liranın üstünde açan altın fiyatları yatırımcısının yüzünü Güldürürken altın borcu olanlara ise Karalar bağlattı. Peki bundan sonra altın piyasasında neler yaşanacak? Altın düşecek mi Yoksa çıkacak mı? Altın fiyatları ile ilgili yeni son dakika gelişmeleri açıklandı. Altın borcu olanlar bu haberle Karalar bağlayacak. Vakit kaybetmeden borcunuzu kapatın çünkü kısa süre içinde altın fiyatlarından yeni Rekorlar gelecek.

ALTIN ALINMALI MI? ALTINA YATIRIM YAPILMALI MI?

Altın fiyatları son dönemlerin en çok takip edilen başlıklarından Biri haline geldi. Gram altın fiyatlarında bir düşüş bir Yükseliş eğilimi yaşanırken ünlü Ekonomist Hatice Kolçak, yatırımcıların ve altın borcu olanların Merak ettiği soruları yanıtladı.

Ekonomist Hatice Kolçak borcu olan vatandaşları uyardı. Bir an önce döviz ve altın borcu olanların kapatması gerektiğine dikkat çeken Hatice Kolçak, esnaf ve iş yeri sahipleri için de çağrıda bulundu. TL borçları hariç dolar ve altın borcundan kaçınmak gerektiğini belirten Kolçak, kriz anlarında evde nakit tutmanın önemli olduğunu da dile getirdi.

UZUN VADEDE GRAM ALTIN YATIRIMI YAPIN

Altına yatırım yapmak isteyenler için de Hatice Kolçak’tan önemli tavsiyeler geldi. Altın ve dolar arasında tercih yapmakta zorlanan vatandaşlara seslenen Hatice Kolçak, özellikle bu dönemin uzun vadede altın yatırımı yapmak için uygun olduğunu dile getirdi. Gram altının hala ucuz ve alınabilir durumda olduğunu belirten Hatice Kolçak yatırımcılar için altın değerinde bir seçenek olduğunu dile getirdi.

ALTIN FİYATLARI YÜKSELECEK Mİ?

Altın fiyatları ile ilgili yeni tahminler de gelmeye devam ediyor. Ünlü ekonomistler gram altın fiyatlarında mart ayı itibariyle 2200 TL seviyelerini beklediklerini duyurdu. Haziran temmuz aylarında gram altının 2500 2700 TL seviyelerine gelme ihtimalinin güçlü olduğunu belirten ekonomistler, yıl sonunda ise gram altının 3000 TL ile Yeni Rekorlar kıracağını ifade etti.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.