Altın Fiyatları Yön Değiştirdi! Peki Uzman Ne Diyor?

Altın fiyatlarında uçuşa geçen bir sürece girildi. Hızlı yükselişe geçen altın fiyatlarında uzmanlarda çarpıcı açıklamalarıyla yatırımcıların daha doğru karar vermesini sağlıyor. İşte gelen yeni açıklama..

Yayınlanma:
Altın Fiyatları Yön Değiştirdi! Peki Uzman Ne Diyor?

Altının son dönemdeki sert düşüşü yerini hızlı yükselişe bırakmasını sağladı. Ons ve gram altında yukarı yönlü bir yükseliş hakim. Altın fiyatlarında toparlanmalar nasıl oldu, daha nasıl olacak şeklinde merak edilen bazı önemli detaylar sorgulanmaya devam ediiyor. Baktığımız zaman yatırımcılarda artık yanlış bir karar vermek istemediğinden dolayı piyasayı sorgulama konusunda ince eleyip sık dokuyor desek yeridir. Uzmandan gelen her bir açıklamayı ilgiyle takip eden altın yatırımcıları da ellerindeki hamurdan olmak istemiyor. Bu nedenle adımlarını daha sağlam atma konusunda kararlı olduğundan dolayı uzmanların yorumlarına da göz atıyor.

Altın Birden Neden Yükseldi?

Hızlı düşüşün ardından yeniden toparlanarak artışa geçmeye başlayan altının birden yükselişe geçmesinin altında yatan sebepleri de fazlasıyla merak edilen konulardan biri oldu. Çünkü bu yükselişin bir süreye kadar böyle olarak, yeniden aşağı yönlü Altın yatırımcıları, piyasayı en ince ayrıntısına kadar takip etmeye devam ederken ABD’de tarım dışı istihdam verileri de altım piyasasının yeniden hareketlenmesine neden olmaya başladı. Pek çok analist, altınla ilgili analizlerini yaparken altındaki değer artış 205bin şeklinde olmasıydı.

Beklenen seviyeye doğru adım adım gidildiği şu günlerde altını tutana aşk olsun! Elinde altınları olan vatandaşlarda haliyle satıp satmama konusunda bir hayli kararsızlık yaşamış olduğu süreç içerisinde. Bu nedenle en iyi çözüm yolunun uzman analizleriyle mantıklı karar alınarak şekillenmesi gerektiğini ifade eden yatırımcılar, uzmanların öngörüleriyle doğru karar alma niyeti içerisinde.

Altında Rekor Yaşanabilir!

Son dönemde yorumlarıyla altın yatırımcılara daha doğru bir rota belirlenmesine yardımcı olan İslam Memiş, altında rekor seviyelerini görme durumumuzun olacağını belirtti. Bu nedenle altında rekor seviyelerinin yaz ayı itibariyle başlayacak olduğunu öngören uzmanın sözlerini dikkatle dinleyen yatırımcılarda, yaza kadar elindeki bozdurmama kararı aldı desek yeridir. yaz ayı itibariyle daha da yüksek bir tırmanış durumu yaşanabilir.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.