Altın Piyasaları Uzmanı İslam Memiş Açıkladı! Gram Altın Almak Mantıklı Mı?

Altın ve para piyasalarında uzman olan İslam Memiş yeni tahminlerini açıkladığı nokta gram altın ile ilgili şu an gram altın lmayan İleride çok pişman olur dedi.

Yayınlanma:
Altın  Piyasaları Uzmanı İslam Memiş Açıkladı! Gram Altın Almak Mantıklı Mı?

Gram altın fiyatları için konuşan ünlü para piyasaları ve altın uzmanı İslam Memiş altın piyasaları hakkında yeni tahminlerini açıkladı. Yaptığı açıklamada ram altın almak için şu an piyasaların oldukça uygun olduğunu söyleyen İslam Memiş bu fırsatı kaçıranların ileride dizini döveceklerini belirtti. Para piyasaları ve altın uzmanı İslam Memiş, Altına yatırım yapmak isteyen herkese tavsiye eder de bulundu. İslam Memiş tarafından altın almak için en uygun olan dönem sosyal medya paylaşımında yer aldı. Ünlü uzman İslam Memiş tarafından altın piyasaları için yapılan paylaşım hakkında daha fazla bilgi almak için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.

Kapalıçarşı'nın Nabzını Tutan İslam Memiş Altını İşaret Etti

Kapalıçarşı'nın nabzını tutan ünlü piyasa uzmanı istenmemiş yatırım yapmak isteyen kişilere altını işaret etti. Altın alım satımı gerçekleştirecek olan vatandaşlara uyarıda bulunan ünlü uzman Altın fiyatlarının şu anda alınabilecek en dip seviyede olduğunu belirtti. Altın piyasasının şu an ucuz olmaktan ziyade dipte olduğunu ve bedava sayılabileceğini belirten İslam Memiş, buralardan alım yapmak için piyasaların oldukça uygun olduğunu ve birkaç ay sonra burada alım yapmayanların Çok pişman olacağını belirtti.

Uluslararası Piyasalar incelendiğinde altın onsu 1850 dolar seviyesini geçti. Bazı kesimler tarafından piyasada belirsizlik yaratan bu duruma rağmen İslam Memiş tarafından geleceğe yönelik olumlu yönde görüş paylaşıldı. Yapmış olduğu paylaşımda kısa süre önce belirttiği gram altın fiyatının 1200 lira olacağı tahminini kısa süre içerisinde erçekleşeceğini vurgulayan İslam Memiş, yıl sonuna kadar 1550 TL seviyesinin gram altın için gerçekleşeceği yönündeki umudunu hala taze olduğunu ifade etti. Altınkum'daki tahminlerini belirten ara piyasaları ve altın uzmanı İslam Memiş, altın dışında başka alternatiflerin de bulunduğunu ve altında sınırlı kalmayarak son iki yılda 6 kat artan gümüş madeni için de yatırımların yapılabileceğini ifade etti.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.