Altın Piyasasının Uzmanı İslam Memiş’ten Uyarı: ‘’Sakın İnanmayın’’ Dedi!

Altın ve para piyasalarının uzman ismi olan İslam Memiş’ten önemli bir açıklama geldi. Memiş’in yaptığı açıklama ise ‘’sakın inanmayın’’ oldu. Piyasayla ilgili dikkat edilmesi gereken durumun altını çizdi.

Yayınlanma:
Altın Piyasasının Uzmanı İslam Memiş’ten Uyarı: ‘’Sakın İnanmayın’’ Dedi!

Altın yatırımcılarının büyük bir merakla beklediği gelişme İslam Memiş’ten geri geldi. TV100 köşe yazısında önemli notları kaleme alan İslam Memiş, altın fiyatlarındaki iniş çıkışların ardından makas aralıklarına dikkat çekti.

‘’Sakın İnanmayın’’ Uyarısı Geldi

Memiş, ONS altının 1.8841 dolar seviyelerine kadar çıkış yapabileceğinin altını çizdi. Fakat bu süreçten sonra bir düşüşün gerçekleşebimesinin mümkün olduğunu ifade etti. Bunların yanı sıra ekran ve serbest piyasa göstergelerinin de farklı olabileceği noktasında açıklamalarda bulundu.

altin-wrno-cover.jpg

Yakın bir dönem içerisinde gram altın fiyatlarında yükseliş olabileceğini aktarmasının yani sıra gram altının 1.610 lira seviyesine gelebileceğini söyledi. Bu ihtimallere ve koşullara göre herkesin plan yapması gerektiğini de ifade etti.

Piyasa Tahminleri Neler?

İslam Memiş, gram altının özellikle de bu hafta sonunda gelişmelerin yaşanacağını aktardı. Serbest piyasada 1.170 lira ile ekranlarda 1.145 TL seviyelerini izleme ihtimalini öne çıkarttı. Bankalarda yaşanan makas aralığının açık kalmasının da en fazla gümüş ve grama etki edeceğine vurgu yaptığını söylemekte fayda var.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.