Anne Marie ile Düet Yapan Cizreli Şulan'den Son Dakika Açıklaması

Sosyal medya üzerinde çok beğenilen ve günün en çok konuşulan videosunda İngiliz ünlü şarkıcı Anne Marie ile Cizreli Mehmet Ali Şulan, yıldız şarkıcının şarkısını beraber söyledi. İşte Mehmet Ali Şulan'den düet açıklaması.

Yayınlanma:
Anne Marie ile Düet Yapan Cizreli Şulan'den Son Dakika Açıklaması

Ünlü İngiliz şarkıcı Anne Marie ile düet yapan Cizreli Mehmet Ali Şulan, bir anda sosyal medyanın gündem konusu oldu.

İngiliz şarkıcı Anne Marie ile 'Rockabye' şarkısında, Smule adlı program ile yaptığı düet binlerce kişi tarafındna beğenilen Mehmet Ali Şulan, yaptığı düetin beğeni almasının çok hoşuna gittiğini söyledi ve şu açıklamaları yaptı:

"Kürtçe okuduğum parça bana ait. Bende öyle değerlendirmek istedim, sadece şakasına öyle yaptım iş ciddiye gitti valla hoşuma gitti. Keşke her şey müzik ile anlatılsaydı."

Anne Marie ile Sean Paul'un beraber seslendirdiği Rockabye şarkısını, Cizreli Mehmet Ali Şulan adlı genç de akıllı telefon programı Smule uygulaması üzerinden yaptı. Marie İngilizce, Cizreli Mehmet Ali Şulan ise Kürtçe seslendirdiği düetle internet üzerinden binlerce beğeni aldı. Bir anda günün en çok izlenen ve konuşulan adamı haline gelen Cizreli Mehmet Ali Şulan, DHA muhabirine konu ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Şulan, bir müzik grupları olduğunu ve kafelerde müzik çaldıklarını, söz konusu telefon programına girip telefonuna yüklediğini belirterek, "Orada gördüm ve ritim olarak hoşuma gitti. Bende eşlik ettim zaten Kürtçe okuduğum parca bana ait. Bende öyle değerlendirmek istedim. Sadece sakasına öyle yaptım, iş ciddiye gitti. Valla hoşuma gitti, çok beğendim. Keşke daha önce imkanlarımız olsaydı biz buralararı daha güzel tanıtmak isteriz Cizre'mizi. Benim hoşuma gidiyor. Çok sıkıntı geçirdik, çok güzel bir duygu keşke her şey müzik ile anlatılsaydı"dedi.

Mehmet Ali Şulan'ın abisi Hacı şulan ise, kardeşinin dediği gibi şaka ile başlayan bir kayıt yaptıklarını ancak sonuçta güzel bir klibin çıktığını ifade ederek, "Kardeşimin sesi güzel, Cizre ve Şırnak bölgesinde müzik yapıyoruz. Hem çalıp hem söylüyor"dedi.

5haber.com  |  Cizre

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.