Arda Güler, Antrenman Performansıyla Göz Dolduruyor: Celta Vigo Maçında Sahne Alacak

Real Madrid'in genç yıldızı Arda Güler, antrenmanlardaki olağanüstü performansıyla hem teknik direktör Carlo Ancelotti'yi hem de yardımcısı oğlu Davide'yi etkiledi. Fenerbahçe'den transfer edilen milli futbolcu, Celta Vigo karşılaşmasında en az 15 dakika forma giyecek.

Yayınlanma:
Arda Güler, Antrenman Performansıyla Göz Dolduruyor: Celta Vigo Maçında Sahne Alacak

Yaz transfer döneminde Fenerbahçe'den 20 milyon euro bonservis ücreti karşılığında dünya devi Real Madrid'e transfer olan Arda Güler, Santiago Bernabeu'da fazla forma şansı bulamasa da antrenman sahası Valdebebas'ta herkesi etkilemeye devam ediyor. A Millî Takım'ın yıldızı, son antrenmanda herkesi şaşkına çevirdi...

EN SON 18 ŞUBAT'TA 3 DAKİKA OYNAMIŞTI

Real Madrid'in süper solağı, son üç maçta da Carlo Ancelotti'den süre alamadı. Arda Güler, en son 18 Şubat'ta deplasmanda Rayo Vallecano ile oynanan La Liga karşılaşmanın 87. dakikasında Luka Modric'in yerine oyuna dahil olmuştu.

CELTA VİGO MAÇINDA 15 DAKİKA OYNAYACAK

Son maçlarda süre almakta zorlanan Arda Güler'in, 10 Mart Pazar akşamı saat 20.30'da Santiago Bernabeu'da oynanacak La Liga karşılaşmasına ilk 11'de başlayacağı iddia edilmişti. Carlo Ancelotti'nin, yıldız futbolcuya bu mücadelede forma sözü verdiği bildirilmişti.

ADA GÜLER ANTRENMANLARDA GÜMBÜR GÜMBÜR

Real Madrid'in antrenmanına Arda Güler damga vurdu. Ceballos'u çalımlayıp harika bir gole imza atan A Millî Takım'ın yıldızı, birçok pozisyonda hünerlerini sergiledi.

SADECE ANCELOTTİ DEĞİL OĞLU DA ARDA'YA HAYRAN KALDI

Defensa Central'de yer alan habere göre Carlo Ancelotti'nin oğlu yardımcı antrenör Davide Ancelotti, dün akşamki idman sırasında Arda'nın şovu karşısında antrenmanı durdurdu. Söz konusu haberde şu ifadelere yer verildi:

ARDA'YI ÖZEL OLARAK TEBRİK ETTİ

"Dünkü antrenmanda Arda maçta harika bir gol attı. Basit bir driplingle Ceballos'u geçti, ardından Lunin'i driplingle geçerek boş kaleye topu yuvarladı. Davide Ancelotti, bu oyun karşısında hayrete düştü. İdmanı durdurdu ve Arda'yı özel olarak tebrik etti.

TARAFTARLAR ARDA GÜLER'İ İZLEMEK İSTİYOR

Bu tür kutlamalar, Valdebebas için sürpriz değil. Arda Güler bunları sık sık yapıyor. Pazar günü Celta Vigo'ya karşı oynanacak maç onu ilk 11'de görmek için iyi bir fırsat olacak. Madrid'in patronu sonunda onu ilk 11'de başlatacak mı, göreceğiz. Bernabeu'da Arda'nın futbolundan keyif almak için büyük bir istek var."

ARDA GÜLER OYNAMALI

Arda Güler'in harika performansını gören Davide Ancelotti'nin babası Carlo Ancelotti'yle özel bir görüşme yaparak 'Arda, Celta Vigo maçında en az 15-20 dakika oynamalı' önerisinde bulunduğu bildirildi.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.