Ariana Grande'den patlama sonrası ilk açıklama geldi (Ariana Grande kimdir?)

ABD'li ünlü şarkıcı Ariana Grande, İngiltere'deki konseri sırasında patlama il sarsıldı. Patlama sonrası ise Ariana Grande ilk açıklamasını yaptı. İşte detaylar.

Yayınlanma:
Ariana Grande'den patlama sonrası ilk açıklama geldi (Ariana Grande kimdir?)

İngiltere'nin Manchester kentinde bulunan Manchester Arena'da ABD' li ünlü pop şarkıcısı Ariana Grande'nin konseri esnasında art arda patlamalar oldu.

Ariana Grande'nin 'Güle güle Manchester' deyip konseri bitirdiği esnada Arena'da iki büyük patlama gerçekleşti. Patlayan bombalar konserin bitişi sırası olduğu için kalabalıkları kapılara doğru yönelirken yakaladı. Feci patlama sonucu 22 kişi hayatını kaybederken. ABD'li ünlü pop star Ariana Grande, olay sırası ve sonrasında şok yaşadı.

Patlama Sonrası İlk Açıklama

Dünyaca ünlü pop şarkıcısı Ariana Grande'nin konserinin bitişine doğru meydana gelen patlamada büyük panik yaşarken ünlü sanatçı da büyük bir şok geçirdi. Ariana Grande, konu ile ilgili sosyal medya üzerinde bir mesaj yayınladı. Patlama sonrası ilk kez konuşan Ariana Grande, twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşımında üzüntüsünü ifade ederken şu sözleri söyledi: "Kalbim derinden kırıldı, çok üzgünüm, söyleyecek söz yok"

Ariana Grande Kimdir?

Dünyaca bilinen pop sanatçısı Ariana Grande, 23 yaşındadır. Amerika Birleşik Devletleri vatandaşı olan Grande, aynı zamanda oyunculuk da yapmaktadır. Profesyonel oyunculuğa 15 yaşında Broadway de sahne alarak başlayan Ariana Grande, Nickelodeon'un sitcom dizisi Victorious'ta canlandırdığı Cat Valentine karakteriyle ve yaptığı şarkılarla tanınmaktadır.

İngiltere'deki patlamaya ait son bilgiler, patlama anına ait görüntüler ve daha fazlasına ulaşmak için lütfen TIKLAYIN

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden, yerel haberlerden, dünya haberlerinden ve daha fazlasından anında haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.