Arka Sokaklar 436. Bölüm Tek Parça (Mesut Komiser Ölüyor mu?)

Arka Sokaklar son bölümde neler yaşandı? Arka Sokaklarda Şevket Çoruh ölüyor mu? Şevket Çoruh Arka Sokaklardan ayrılıyor mu? İşte Arka Sokakların ekranlara gelen son bölümünün özeti.

Yayınlanma:
Arka Sokaklar 436. Bölüm Tek Parça (Mesut Komiser Ölüyor mu?)

Türk televizyonlarında yayınlanan en uzun soluklu dizilerden biri olan Arka Sokaklar dizisi, önceki akşam ekranlara son bölümü ile geldi.

Binlerce kişi tarafından büyük bir heyecan ve ilgi ile takip edilen Arka Sokaklar dizisinin geçtiğimiz hafta yayınlanan son bölümünde Mesut komiser vurulmuştu. Vurulan Mesut Komiser ameliyata alınmış, ancak burada da düşmanı Gümüş, ameliyathaneye girmiş ve alınan silah dayamıştı.

Dizinin final sahnesinde gerçekleşen olay sonrasında Mesut Komiser'in öldürüleceği tahmin ediliyor. Bu tahminler sonrasında dizinin takipçileri, internet üzerinde Şevket Çoruh Arka sokaklardan ayrılıyor mu sorusunu sormaya başladı.

Hatırlanacağı üzere referandumda hayır diyeceğini açıklayarak Kanal D ana haberde hayır propagandası yaptığı için kanaldan kovulan İrfan Değirmenci'ye destek olmak için 'ben de hayır diyorum beni de kovun' paylaşımını yapmıştı.

Ancak Kanal D, Şevket Çoruh'un bu restini yanıtsız bıraktı ve onu kovmadı.

Arka Sokakların ekranlara gelen son bölümü olan 436. bölümde Gümüş, Mesut Komiser'in ameliyathanesine girerek Mesut'un başına silah dayar. Rıza amir ve ekibi ise aldıkları istihbarat doğrultusunda ameliyathaneye baskın düzenler.

Ameliyathaneye giren Rıza amirin ekibi, Mesut'u son anda kurtarmayı başarır. Ancak baskın sonunda Gümüş, baygın numarası yaparak yine kaçmayı başarır.

Arka Sokaklar'ın ekranlara gelen son bölümünü izlemek için aşağıda bulunan bağlantı adresini kopyalayarak yeni sekmede açabilirsiniz.

" https://www.kanald.com.tr/arka-sokaklar/bolumler/arka-sokaklar-son-bolum "

Son dakika haberleri, magazin haberleri ve daha fazlası 5haber'de.

5haber.com  |  Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.