Ayşenur Çetin'den Ozan Güven'le Çekilen Sevişme Sahneleri ile İlgili Flaş Açıklama

Fi dizisindeki sevişme sahneleri ile bir anda magazin gündemindeki yerini alan güzel oyuncu Ayşenur Çetin, yaptığı son açıklamada flaş sözler söyledi. İşte Ayşenur Çetin'in sevişme sahneleri hakkındaki sözleri.

Yayınlanma:
Ayşenur Çetin'den Ozan Güven'le Çekilen Sevişme Sahneleri ile İlgili Flaş Açıklama

PuhuTV'de yayınlanan Fi dizisinde rol alan ve son bölümde ünlü oyuncu Ozan Güven ile olan sevişme sahnesi ile gündeme boma gibi düşen 18 yaşındaki güzel oyuncu Ayşenur Çetin, çok konuşulan bu sevişme sahneleri ile ilgili Posta Gazetesine bir röportaj verdi. Çetin, sevişme sahneleri ile ilgili yaptığı açıklamasında, "Bu ilk oyunculuk deneyimim. Sahneler cesurdu. Karşımda yılların aktörü vardı. Önce tedirginlik duydum. Meğerse hiç zor değilmiş. Çünkü Ozan beni çok rahatlattı" ifadelerini kullandı.

Açıklamasının devamında bu sahnelerde herhangi bir etkilenme olup olmadığı konusunda sorulan soruya Ayşenur Çetin, "Her sahnede elektrik olursa o zaman yaşanacak özel hayat kalmaz. Çekimlerde ve sonrasında böyle bir şey olmadı. Kendimi izlediğimde rolümün hakkını başarıyla verdiğimi düşündüm. Aklıma başka şey gelmedi." ifadelerini kullandı.

Sevgilim Yok

Dizide sergilediği performansı ile adından çokça bahsettiren Ayşenur Çetin, "Sevgilim yok. Bu yüzden işime karışan, beni engelleyen kimse olamaz. Zaten herkes performansıma hayran. Şimdiden 3 dizi teklifi geldi" ifadelerini kullandı.

Magazin haberlerinden ve daha fazlasından haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  |  Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.