Azeri Milletvekili Ganire Paşayeva'dan Avrupa'ya Sert Terör Eleştirisi

Avrupa Parlamenter Meclisinde konuşan Azeri Milletvekili, çok sert sözlerle Avrupa ülkelerine terör eleştirisinde bulundu. İşte o açıklama.

Yayınlanma:
Azeri Milletvekili Ganire Paşayeva'dan Avrupa'ya Sert Terör Eleştirisi

Avrupa Konseyi Parlamenter Birliğinde düzenlenen terörle mücadele toplantısında söz alan Azerbaycanlı Milletvekili Ganire Paşayeva, Türkiye'nin terörle mücadelede üstün bir çaba ve gayret ortaya koyduğunu söyledi ve bu konuda Avrupa'nın ne yaptığını sordu.

Türkiye'ye çifte standart uygulandığını dile getiren Azeri Milletvekili, Avrupa'ya terör örgütlerine karşı sergilediği tavırlarından dolayı tepki gösterdi.

Azeri Milletvekili Paşeyava, ”Bugün Türkiye birçok terör örgütüne karşı cansiparane mücadele ediyor. Türkiye aynı zamanda Avrupa adına insanlık adına da terörle mücadele ediyor ve bu yolda şehitler veriyor.” ifadelerini kullandı ve sert sözlerle devam eden konuşmasında şu açıklama ile konuşmasını sonlandırdı: "Peki Avrupa’nın bazı ülkeleri ne yapıyor? Maalesef bazı Avrupa ülkeleri Türkiye’ye yeterli desteği vermediği gibi Türkiye’nin mücadele ettiği terör örgütlerin yandaşlarına da her türlü kolaylığı sağlıyor. Bu son derece üzücü. Üzücü olduğu kadar da kabul edilemez bir durumdur."

İşte Azeri Milletvekili Ganire Paşayeva'nın o konuşması.

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden, yerel haberlerden, dünya haberlerinden ve daha fazlasından anında haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.