Çağatay Ulusoy'un yeni filmindeki partneri kim olacak?

Son dönemde adından çok söz ettiren Çağatay Ulusoy yeni film hazırlıklarına başladı. Çağatay Ulusoy'un yeni filmde rol arkadaşı için bir kaç oyuncunun adı geçiyor.

Yayınlanma:
Çağatay Ulusoy'un yeni filmindeki partneri kim olacak?

İçerde, Adını Feriha Koydum ve Medcezir dizilerinden tanıdığımız yakışıklı oyuncu Çağatay Ulusoy'u en son Delibal ve Anadolu Kartalları filminde gördük. İnternet dizi platformu Netflix’le bir Türk dizisi için anlaşan Çağatay Ulusoy, yeni bir sinema filmi için tekrar kamera karşısına geçiyor.

Çağatay Ulusoy'un rol alacağı bu yeni filmin oyuncu kadrosu daha belli olmadı. Fakat Çağatay Ulusoy'un partnerinin kim olacağı konusunda birçok ünlü oyuncular gündeme geldi. Yeni filmin çekimleri mayıs ayında başlayacak. 27 yaşındaki başarılı oyuncu Ulusoy, filmdeki rolü için şimdiden çalışmalara başladığı söylenmekte.

Film ekibi ise şimdilerde Çağatay Ulusoy’un partneri olacak kadın oyuncu için çalışmalara başladı. Rol için adı geçen ünlü isimler ise; Gökçe Bahadır, Cansu Dere, Burcu Biricik ve Farah Zeynep Abdullah.

Filmin yönetmen koltuğunda ise Kocan Kadar Konuş ve serinin ikinci filmi; Kocan Kadar Konuş: Diriliş ve son zamanlarda gündeme gelen yerli yapım olan adından sürekli söz ettiren senaryosunu Cem Yılmaz'ın yazdığı Arif V 2016 filmlerinden tanıdığımız Kıvanç Baruönü’nün oturacağı konuşulmakta.

5HABER.COM ANDROİD UYGULAMASINI ÜCRETSİZ İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN

Diğer Sinema haberleri için tıklayınız.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.